היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בא לי לקטר קצת. ההריון הזה בא לי בזמן לא כל כך טוב (סתם, אין דבר כזה, לכל דבר שקורה זה הזמן הכי טוב בשבילו) למי שלא יודעת אני עובדת כמנהח"ש ראשית בחברה שמייבאת רכיבי אלקטרוניקה ויש לי עוד מנהח"ש מקסימה שעובדת איתי יחד אבל כרגע היא בחופשת לידה. במקום שיביאו ממלאת מקום אני עובדת בשביל שתיים!!! ולא מספיק, אלא עוד יותר, הבת של הבוס שלי בחורה בת שלושים נורא חמודה אבל ממש לא טובה בעבודה, התחילה לעבוד כאן לפני איזה שנה וחצי כאילו בשביל לעזור לנו בחשבונות (היא התחילה ללמוד הנהלת חשבונות ולא סיימה) והיא מעצבנתתתתתתתתת נורא! היא טועה המון המון ומתעצבנת כל פעם שמעיזים להעיר לה. אבא שלה לא בדיוק יודע מה לעשות איתה ויש לה הרבה בעיות רגשיות ואני חושבת שגם בעית קשב וריכוז. בקיצור, אני יודעת שאם אני אגיד שאני לא משתלטת על העבודה יגידו לי טוב, אז היא תעזור לך עוד וזה רק יקשה עלי!!! ואמא שלי, שתהיה בריאה בקריזה נוראית בימים האחרונים, היא מתעצבנת על כל דבר קטן ומאשימה את כל העולם בצרות שלה. אתמול היא בכתה לי שהיא רוצה למות ואם היה לא אומץ היא כבר היתה דואגת לכך שזה יקרה, היא לא באמת מתכוונת אבל היא רוצה לנגן לכל העולם על המצפון שהם כאילו גורמים לה כל כך הרבה צרות וכולם אשמים בהכל חוץ ממנה ואין לי סבלנות ועצבים לשמוע אותה!!! אבלללללל, אחרי שאני מגיעה הביתה והולכת להוציא את הבנות מהמעון ובעלי מחזיר את הבנים מהצהרון- כל הבעיות נשכחות!!! הם כאלה חמודים!!! הם התרפיה שלי!!! איזה כיף לי שיש לי עוד אחד בדרך. שילכו קיבינימט כל האנשים המעצבנים/מרגיזים/חופרים למיניהם!!! יש לי ארבעה ילדים מקסימים!!! שום דבר לא יכול לשבור אותי!!!
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
15 תגובות
עמוד 1
כמה את אשה/אמא מקסימה חזקה ונהדרת
מירי שאפו!!! מתמודדת עם כל זה מורידה בפנייך את הכובע!!!! את דוגמא לכולנו! עכשיו אני לא יעיל להתבכיין יותר....
אעיז**
הטלפון הארור הזה כל הזמן משנה לי מילםםםם
כל הכבוד על הסיבולת ושמצאת משהו שגורם לך מרגוע.
ל.ל.א
צודקת!!
אין עלייך!!!!!
אוי, תקופה לא קלה בכלל... מקווה שילך ויהיה קל יותר מתי חברתך לעבודה חוזרת? (אם בכלל) את צריכה המון סבלנות וכוח, נורא לא פשוט!
צר לי לקרוא על רגשות אמך, למה היא מרגישה כך? אמא אצלי זה דבר נורא רגיש וחשוב, ממש קשה לי לקרוא
אביבית
לא פשוט אה?
היי מקסימות!!! אתן פשוט מדהימות אני מרגישה שאתן קבוצת התמיכה שלי.... ועוד יותר נהניתי מכן שאף אחת לא אמרה לי משפט כמו ששמעתי היום ממישהי בעבודה "אם את כל כך עייפה ועצבנית אז בשביל מה נכנסת להריון שוב, מה את צריכה את זה?" רציתי להוריד לה כאפה. ענינך? ביקשתי ממך משהו? רק שיתפתי אותך כחברה וציפיתי שתתמכי בי, זה הכל!!! אוףףףףףףףף! איזה אנשים יש בעולם!!!! עם אמא שלי זו בעיה ותיקה ביותר וחוץ מטיפול פסיכולוגי מקיף בתמיכת כדורים אני לא חושבת שיש משהו אחר שיעזור, אבל אין מה לעשות, עד שהיא לא תכריח את עצמה לצאת ולטפל בעצמה אף אחד לא יעזור לה. אבל שתדענה שאין כמוכן!!! אתן לא שופטות, אתן תומכות, נותנות גב וכתף וזה בדיוק מה שאני צריכה בתקופה כזאת.
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
מירי היקרה! לכל אחת יש את החיים שלה,את הבעיות שלה.. את החרא שלה חחחח את העבודה המעצבנת שלה (ברוב המקרים)... אין מה לעשות :) גם אמא שלי -שהיא כל עולמי.. לפעמים מוציאה אותי מדעתי.. זה חלק מהתפקיד שלה :) חחח אבל.... ואהבת י את הסוף של הפוסט שלך: בשביל זה יש לך את הפינה השקטה שלך-וצריכים להעריך אותה וכמו שאת אמרת- זו התרפיה האמיתית!!
אני אמא לנסיך,ויש לי בת בדרך (שבוע 19), ומכל רגע אני מנסה להפיק את המיטב-גם שמעצבנים אותי בעבודה- אני חושבת על הרגע הזה שאני מגיעה הביתה לחיבוק של בעלי והילד..והכל נשכח!!