היי יקרות שלי :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי מקבר רחל והיה נהדר בירכתי את כל יושבות הפורום :-) , כמו כן עשיתי סקירת מערכות היום וראיתי את העובר/ית הקטנה ובכיתי מהתרגשות . הרופא אמא שהכל תקין , מחר אעשה בדיקת דם של סקר ביוכימי :-) ובשורות טובות אמן

תחשבו חיובי , הרבה אהבה ורק בריאות :-)
    לימור

8 תגובות
עמוד 1
  • ב״ה שהכול עבר בשלום
  • חחחחחחח אופס נכון שקיפות עורפית אני בשבוע 11+4 חחחחחחחח טמטמת הריון

לימור

• איזה יופי!!! ברוך ה' שימשיך ככה 5555

את יודעת...
    נסענו כמה זוגות לקבר רחל בהילולא לפני ההריון עם נהוראי
    וחודש אח"כ נקלטתי אחרי שנה+

• אז אצלי הסיפור הוא כזה .... 7 חודשים מנסים ומנסים ... אני בת 38 והתחילו להלחיץ אותי , הלכתי עשיתי פרופיל הורמונלי יצא תקין , בעלי עשה בדיקת זרע הכל תקין , הרופא שלח אותי למומחה לפוריות נקבע לי תור למ13/6 חודש וחצי לחכות עד התור .... ב ב 3/6 החלטתי שבט לי לנסוע לאומן לרבינו נחמן וב6/6 הייתי כבר על המטוס , יש לציין שהיה לי ביוץ ב 6/6 אז קיימנו יחסים בבוקר הטיסה, וטסתי עם חברות . ב 12/6 חזרתי ולמחרת נסעתי למומחה לפוריות , הוא שלח אותי לבצע צילום רחם ושמעתי שהתהליך לא קל , הרופא ביקש לבצע את הבדיקה אחרי המחזור נדמה לי .... חיכיתי למחזור והוא לא הגיע :-) ..... ישועות כהרף עין

לימור

• ווואו מרגש!!! איזו צמרמורת

• אכן מקום מדהים, נסענו כמו שכתבתי ממש ספונטני כמה חברות, בלי קבוצה , ככה היה לנו את כל הזמן שלנו והשקט שלנו, סגרנו דרך "דרך צדיקים" אכסנייה ורכב שיקח אותנו משדה התעופה וילווה אותנו לאורך הטיול, וסגרנו דרכם ארוחות והיה ממש כייף, הרכב לקח אותנו לרבי נתן ולבעל שם טוב ולעוד כמה וכמה צדיקים. מאחלת לכולן להגיע למקום הקדוש הזה.
  • אנחנו נסענו עם הרבנית ארוש, גם קבוצה
    היינו אצל רבי לוי יצחק מברדיצ'וב
    הבעל שם טוב הקדוש
    רבי נתן ורבי נחמן זכות כולם תגן עלינו

קראתי קצת עליהם אח"כ ונדהמתי!

הייתי בהיי, רוב הקבוצה היינו חילוניות

• הסיפורים שלכן מאוד מרגשים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה