תחליף למי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני בהריון שני אחרי מעל עשור ואני ממש מבולבלת.
    מכיוון שעברתי את גיל 35 מומלץ לעשות בדיקת מי שפיר.
    הבנתי שהיום יש תחליפים די טובים ללא סיכונים.
    הרופא שללי המליץ לי לעשות בדיקה מקיפה שנותנת תוצאה בדיוק של 99%, או בדיקה שנותנת תוצאה בדיוק של 93% שניתן לעשות אותה במעבדות זר.
    הבדיקה המדוייקת יותר כמובן יקרה מאוד, מבדיקת מי השפיר אני אשמח להימנע, אבל ארצה להיות שקטה.
    בנוסף, בביקור אצל הרופא הוא לא הזכיר את בדיקת החלבון העוברי ואמר לי להגיע אליו בשבוע 20 לבדיקה נוספת, אבל את בדיקת החלבון העוברי אמורים לעשות עד שבוע 20.
    אשמח לקבל המלצות והבהרות
    תודה
    ליהי
5 תגובות
עמוד 1
  • החלבון עוברי זאת בדיקת סקר היא לא תתן לך כלום.
    רק תגיד את מה שאת יודעת, שיש לך סיכון מוגבר לדאון בגלל שעברת את גיל 35, את יכולה לוותר עליה, היא סתם. תגיד לך את סיכון הסטטיסטי במספרים.

לגבי בדיקות דם אין לי מושג.
  • התשובה הכי מהימנה לדאון היא מיי שפיר
    בדיקה לא נעימה אבל אכן זאת האמת
    שיהיה בהצלחה והמשך הריון תקין
  • אני בת 41 ילדתי לפני 6 שבועות , עשיתי בהריונות קודמים מי שפיר והפעם החלטתי שאני לא רוצה ,בהמלצת הרופאה שלי בחרתי בבדיקה החדשה יחסית , זו בדיקת דם פשוטה של האם שבודקת מומים ותסמונות בעובר דרך דם האם, הבדיקה יקרה 3800₪ במרכז בריאות האישה ברמת אביב. שיהיה בהצלחה
  • גם אני באותו מצב . עשיתי קצת תחקירים ומצאתי יש 6 מסגרות שעשות את זה . באתם לסוג ביטוח משלים בככלית או מכבי יש החזר . עלות מ3800 עד 6400 ש"ח . אפשר לעשות החל משבוע 10-12 ותוך 10-15 ימים מקבלים תוצאות . אם חס וחלילה יש בעיה עדיין יש מספיק זמן למי שפיר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • הי,
    הייתה כתבה לאחרונה ב-YNET לגבי הבדיקות, יש שם שמות של מכונים שעושים אותן.
    הנה הקישור:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4408118,00.html
    לפי הכתבה העלויות בין 3800 ל-5800. מכבי מחזירים חלק רק אם יש לך מכבי שלי (תקופת המתנה חצי שנה אחרי ההצטרפות...). כללית יותר ידידותיים.
    מה שכן, אם את לא בטוחה ב-100% שאת רוצה לעשות מי שפיר או בדיקת דם, ותוצאה סטטיסטית טובה תוכל להרגיע אותך ולעזור לקבל החלטה שלא לעשות - הייתי בהחלט עושה חלבון עוברי.
    בהצלחה!

~~ענת~~
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה