סקירה+ מין העובר+ מאורעות הא"ס בתפוצות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חיכיתי כבר לשבת לכתוב לכן איזה מקסימות על השירשור המלבב והדואג כלפיי ומצטערת שזה יהיה ארוךךךך. ארוך כמו היום שהיה לנו אתמול אז ככה אחרי דחיות ורופא אדיש לסקרנות שלנו.... אתמול סוף סוף הלכתי לסקירה כאן פשוט באים- אין תורים מסודרים- אלא יושבים בתור שעות עד שמגיע תורך וככה היה (לא מאמינה שהייתה לי סבלנות) לא הלכתי לעסק שלנו בבוקר והתחלתי להתקשר למזכירות של הרופא שכמובן לא ענו אז פשוט נסעתי אליו (פה הרופא יושב בבניין שבו כל הרופאים צמוד לבי"ח) הרופא שלנו מקסים וחמוד ותמיד עונה על כל השאלות הוא מקצועי ומאוד מבוקש בעיר בה אני גרה הבן זוג שלי התעקש להיות בא"ס ואני מאוד שמחתי כי בשקיפות לא הצליח שהוא יהיה איתי וזה היה באסה לבד חיכיתי כמה שעות (עם מלא נשים הריוניות) עד שהגיע תורנו, בינתיים התקשרתי לגבר שלי שיבוא כי התור מתקדם הוא הגיע עם אוכל (אמפנאדס- כי אמרתן שאני צריכה לאכול לפני) ואמ אנד אמס (כי אמרתן שצריך שוקולד) וחיכינו התחלתי לאכול את השוקולד והרגשתי את העובר/ית זז שמחתי ונכנסו לרופא הלחץ דם היה מעולה וגם הגיעו התוצאות הגנטיות: תסמונת דאון ועוד כל מיני תסמונות (שלא נדע) 1:10,000 (שאחרי שקראתי את מה שאתן כותבות פה- הבנתי שזה בסדר) והרופא ואנחנו היינו מרוצים אחרי זה גיליתי על המשקל שעליתי 4 וחצי ק"ג בחודש!!!! אמאל'ה - הרופא אמר שהגזמתי ושאני צריכה להירגע ואני בכלל לא הבנתי איך זה הגיוני עם כל ההקאות והבחילות שהיו ושאני אוכלת הרבה פחות ממה שאני רגילה אבל כמובן שעכשיו אשים לב יותר הוא הסביר לי שבדיקת סוכר עושים בשבוע 24-28 (גם בארץ זה ככה?) הבדיקה עם הטעם המגעיל..... ואז התחילה הסקירה אמר שהכל מצויין - עבר על כל האיברים והראה לנו הרבה ואני התענגתי לי ברמה מטורפת - מסתכלת בפלאזמה ועוד שנייה מתעלפת מרוב אושר ועונג לראשונה ראיתי מוח, ידיים,רגליים בצורה מוחשית, עיניים וכיו"ב הוא גם הראה לנו בשלושה מימדים וזה רק העצים את זה יותר אממה העובר/ית עם רגליים שלובות לא נותן לראות מה קורה שם למטה בשום אופן הוא לחץ לי על הבטן הזיז שם ג'ל שוב ושוב שניים ושלושה מימדים וכלום העובר שלו רק שם יד על הראש באחד הרגעים וזהו באסההההה הרופא הבין שאנחנו סקרנים והפנה אותי 3 קומות למטה למומחים של א"ס שילמתי ונכנסתי לרופא מקסים (אחרי עוד המתנה בתור) היו לו כל מיני מכשירים נוספים עשה לי ממש תדריך על העובר הראה והדגים על כל איבר והסביר מאוד יפה אמר שהעובר גדול בשבוע -שבועיים ושזה טוב היה סופר סבלני ועם אחות נוספת בחדר מאוד חמודה העובר הרים יד ועשה שלום ואחר כך הרים שתיים ואנחנו התלהבנו שמענו דופק חזק והכל סבבה ברוך השם הכל טוב אבל אין------ הרגליים שלובות עקשן שלא מוכן להראות מה יש שם חשוב לציין שהרופא שלי אמר לנו שנראה לו שיש לנו בן אבל הוא לא בטוח ואני כמובן שהייתי בטוחה כי מההתחלה אני לוחשת לחברות (וגם פה בפורום) שאני מרגישה שיש לי בן אבל בן הזוג ממש רצה בת ובשבילו קיוויתי שטעיתי הרופא שלח אותי לאכול עוד שוקולדים (לפני שנכנסתי אליו שתיתי שוקו קר ואכלתי בראוניס וזה לא עזר) ושלח אותי לעשות הליכות בן הזוג כבר היה חייב ללכת לפתוח את העסק...... אני נשארתי כמובן ועם מטרה לנגד עיניי אמרתי לרופא שיתקשר לאישתו כי הוא הולך לאחר היום הביתה *הגעתי לבי"ח כדי להיכנס לסקירה לקראת השעה 12 ועכשיו כבר השעה הייתה 18:00!!!!!! הלכתי (בגשם) טיילתי בכל הבי"ח אכלתי קיט קאט ודיברתי אל העובר ליטפתי וביקשתי שיראה לנו קצת אז אחרי שהאחות כבר הלכה ובן הזוג גם נכנסתי לרופא מומחה בשנית הוא היה שוב סבלני ומקסים הראה לי עוד דברים משקל, גודל וכיו"ב ואזזזזזזזזזזזזזזזז הוא ראה 19:15 בולבול ואשכים!!!!! חד משמעית..... הראה לי גם!! אז יש לנו בן בעזרת השם בן הזוג היה קצת מאוכזב וגם אמא שלי....... אבל אני בעננים תמיד רציתי וחלמתי על בן בכור ומההתחלה הרגשתי שיש לנו בן! תודה לאל מה שבא ברוך הבא והעיקר שיהיה בריא
*מעריצה את מי שהגיעה בקריאה עד הסוף! אני הולכת לקנות מעדר כי היום ממש חפרתי........
21 תגובות
עמוד 1
וואו קראתי הכל כמה מרתק ומקסים! אני חושבת שהרופאים בחו"ל ממש אחלה פה בארץ היו בועטים בי אם הייתי מבקשת שוב ושוב לראות את המין
אני בהחלט מחכה לנסיך הקטן של אמא
איזה מצחיקה! מאמץ כל כך גדול עשית כדי לראות מה יש לכם! שיהיה בעז"ה בשעה טובה בקלות שמחה והרבה בריאות!
איזה מרגש
ממש אגתה כריסטי מה זה המתח הזה תגידי..הייתי כבר עם הלשון בחוץ אין כמו בן בכור..מניסיון..הם נסיכים ושומרי ראש קטנים לאימא.. איך אני שמחה בשבילך..
הכי כיף בן בכור........... מאהב!!!!!!!!!!!!!!!!! זכית.....
אחר כך הסוכריה -הנסיכה :) בע"ה ....
מזל טוב!
וואו מלא זמן.... איזה מן דבר זה ההמתנה המטורפת הזו???????
מה זה חשוב, העיקר קיבלת את מה שרצית בן בכור תקין בריא ועקשן!!!!!!!!!!
ווואי ישראלית.....איזה כיף בן בכור! אנחנו בול אותו דבר בשתי קצוות של העולם נראה שממש לרופאים שם יש סבלנות ! תמשיכי לשמור על עצמך והכי חשוב זה הבריאות שלך ושל עובריקו
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
קראתי קראתי הכל!!
וואו איזה יום ארוך ממש עקשן הקטנציק שלך לא היה מוכן לזוז הוא גרם לעבוד בשביל זה העיקר שראית בסופו של דבר מה מין ומזל טוב אין כמו בן ראשון גם אני מרגישה שיש לי בן מקווה שאני לא טועה. ....
מאוד מרגש!!!!! אני שמחה בשבילך שה' שמע את תפילותייך ונתן לך את מבוקשך.
אני מניחה שתמיד כייף לקבל חיבוק גדול מהארץ
סיקרנת...
בארץ היו בועטים בך מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא רואים אז לא רואים אביבית
איזה כיףףף
תחרות בולבולים יש לנו כאן!!!
אין לי כבר מילים להגיד לכן כמה אתן חמודות ואני נהנית לבוא הביתה אחרי יום כזה מטורף ולספר לכן אמרתי לבן זוגי שהפורום אלה חברות שלא שופטות וזה ממש מרגיש ככה תודה לכל אחת ואחת מכן
בהחלט היה יום ארוך ומיוחד וסיפרתי לכן את זה ממש כמו שזה היה באמת שאני מברכת על הרופא שלי כאן כי הרופאה שהייתה של חברות שלי שילדו כאן לפני שנה התבררה כאישה קרה ולא נעימה יחסית והרופא שלי ממש חמוד שוב ביקשתי ממנו שאני רוצה לידה רגילהההה כמות הקיסרי במרכז ודרום אמריקה היא מטורפת
יום נעים לכולם
איך נהנתי מהסיפור , ממש הרגשתי שאני בתוך הסיפור ורואה את חדר ההמתנה ואת כל מה שאת עוברת .... וגם עודדת אותי כי כמעט כולם אומרים לי בטח יש לך בת , אבל אני מרגישה שזה בן ואני גם פונה אליו בלשון זכר . באיזה מדינה את נמצאת שהתורים לא מסודרים ??? יאללה שיהיו לך עוד סיפורים עייפים כאלו והמשך הריון מוצלח ודרך אגב אני עכשיו מודאגת כי אצלי יצא בשקיפות עורפית סיכון לפי גיל 1:957 אמא לה, למרות שעל פניו הרופא אמר שזה נראה לו בסדר .
תחשבו חיובי , הרבה אהבה ורק בריאות :-) לימור
לימור את ואני ממש בחודש הפרש..... בטטה אדומה ואני ממש באותו שבוע מגניבבבבב תודה לכולן על המילים הטובות לימור, הבנתי שסיכון לפי גיל הוא ככל הגיל גבוה גם הסיכון גדל גם אצלי יחסית לפי הגיל המספרים אחרים אני גם יודעת מאחותי שבארץ ממליצים על דיקור מי השפיר מעל גיל 35 אז תבדקי ותחשבי חיובי!!!! יום נעים לכולם
הכייי חשוב שהכול תקין ב״ה!
איזה סבלניים הם
אני רואה שבולבולים חזק באופנה עכשיו הרופא אמר לי שהעובר גדול בשבוע שבועיים מהשבוע שלי אין עם זה בעיה נכון?