כורסת הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אנחנו עוברים דירה בקרוב, ואני מתחילה לחשוב על ריהוט בחדר של התינוקת...
    נכון לעכשיו, בחדר יהיו: ארון בגדים, שידת החתלה (אני יודעת שהדעות לגבי הדבר הזה חלוקות וחלק אומרים שלא צריך.... אבל יש לי תורמים בתוך המשפחה
11 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי חשוב ונוח. במיוחד אם תניקי.
    אפשר למצוא יד שניה.
    בהצלחה!

• לי יש בחדר של נעמי מיטת נוער שגם ככה היא תעבורהאליה. זה ממש נוח. במיוחד בלילות שהיא לא רוצה לישון ומשגעת אותנו

• לי יש כורסת טלויזיה גדולה ונוחה עם ריקליינר (שאפשר להרים את הרגליים) סופר נוח, אני מאד אוהבת אותה.
    מניקה עליה בכיף בלי לשבור את הגב.
    אם יש לך מקום אני ממליצה
  • אם כבר כורסת טלויזיה
  • אני מניקה על הספה, על שרפרף תוך כדי משחק עם הבכור, על המיטה....
    אני חושבת שאם כבר לקנות לשם ריהוט כזה, תקני כורסא שהיא לא של הנקה, סתם משהו מגניב שתוכלו להעביר לסלון אחכ או לפינה אחרת . או אפילו להשאיר בחדר וילדים יוכלו לשבת שם גם כשהם יגדלו והעיצוב ישתנה.
  • גם אני באותה דילמה וראיתי באיקאה איזו כורסה ממש נוחה ב 170 שקל בערך.
    אני חושבת שאלך עליה...

• ענברית,
    אם את מתכוונת להניק תאומים- אז אי אפשר על כורסת הנקה את שניהם....
    אני חושבת שניסתי וממש היה לי לא נוח. אולי בגלל שאני לא ממש גבוהה
    הידיות הציקו לי.
    כורסת טלויזיה זה אחלה רעיון!!!! אני הייתי מעבירה לשם את כל הציוד הדרוש,
    והבעל היה נישאר נטוש.... (חרוז...

• אני קניתי כןרסאת הנקה- לא את הכי ״פושטית״ של ה650-700 שח, אחת קצת יותר טובה ב850, כריות יותר עבות עץ משוייף כמו שצריך... והיא נוחה לי חבל על הזמן! יחד עם כרית הנקה על הרגליים לתת גובה לתינוק- ממש נוח לי איתה, נותנת תמיכה טובה לגב, יש לי פריצת דיסק בנוסף... ועל הכורסא אני בכלל לא מרגישה כאבים...
    אז נכון אני לא מניקה עליה מאה אחוז, לפעמים על המיטה, משכיבה אותו לידי או בישיבה, אבל רוב הפעמים על הכורסא
  • ענברית, את מתכוונת לכורסא מקש באיקאה?..
    היום בדיוק ראיתי איזה קופון לרכישת פוף ענק ב-179 ש"ח... זה יכול להיות פתרון יצירתי (מדי)
  • אני הנקתי על המיטה שלי או בספא בסלון

• ממליצה בחום!
    אני לא קניתי ומאוד הצטערתי מה גם שראיתי כמה שימש חברות שהניקו וזה גם נוח להרגעת התינוק, גזים וכדומה
    ואחר כך אפשר להעבירה לסלון בתור כורסת טלוויזיה
    תקני כזו שתשתלב
    אני בהחלט מתכננת בעזרת השם בילד הבא לקנות כזו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה