היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון ראשון כבר מס' חודשים... בד"כ המחזור שלי מגיע בזמן (בהפרשים של 28-30 יום) ואילו החודש הוא הגיע שבוע מוקדם הרגיל ובאופן שונה...
הוא היה חלש מהרגיל (ואדום) וכמעט ובלי גושים בכלל (סליחה על הפירוט- אבל עד היום היה עם גושים...)
הדימום היה כיומיים ואח"כ הכתמות שנמשכות יותר מרגיל....
האם יש סיכוי שזה הריון?? קראתי שאומרים שבין 20%-30% מההריונות מתחילים בדימום... כמו-כן יש לי ממש בחילות וחולשה- אבל יכול להיות שזה פסיכולוגי ואין עוד תסמינים...
יש מצב? כ"כ רוצה ומקווה שכן- נמאס לי להתאכזב... ):
9 תגובות
עמוד 1
בדיקת דם תתן לך תשובה ודאית
אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל זה בכל זאת נשמע כמו מחזור. בדרך כלל דימום בתחילת ההריון קורה אחרי שכבר מגלים את ההריון. הכי בטוח לעשות בדיקת דם
אולי זאת השתרשרות העובר ברחם שגורמת לדימום לפעמים. בדיקת דם הכי טוב.
בהצלחה!
תודה- אני עושה בדיקה מחר...
כ"כ מקווה!!!! זה לא מוקדם מדי לבדיקה, נכון?
לא, אני עשיתי בדיקת דם יום לפני התאריך של המחזור... בהצלחה!
קחי בחשבון שיש חודשים עם מחזורים קצרים שמלווים במעט דימום לא כול מחזור חייב להיות מלווה בדימום חזק ארוך ועם גושים בדרך כלל השתרשות עובר ברחם זה כתמים מועטים בצבע ורדרד בכול מקרה מאחלת לך בנצלחה ושתתבשרי בבשורות טובות
אל תשכחי לעדכן!
בהצלחה!
אין בעיה שאת מיתעייצת ומעדכנת את כולנו זה חמוד מאד.. אני ממליצה שיהיה לך את "מנוי" מכון MRI שם יגידו לך על המקום ובידיוק אם כן /לא ****