מאושפזת ומתייבשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול באתי לזירוז לידה בעזרת בלון, לא הצליחו להכניס את הבלון במיון יולדות ושלחו אותי למחלקת נשים שיחליטו מה לעשות איתי. בינתיים כלום לא זז ואני מתייבשת פה ובא לי לרצוח מישהו!!!
15 תגובות
עמוד 1
  • בואי נבדר אותך קצת!!!
    איפה את נמצאת באיזה בית חולים?

• למה זרוז?
    תבקשי להשתחרר הביתה...
    או צומי מהאחיות/רופאים? משהו....

• למה זרוז? את בשבוע מוקדם!

• למה זירוז? ועוד בלון<?
  • זה מה שהיה לי עם הבת שלי בשבוע 37+4 הגעתי לזירוז לידה בגלל מיעוט מיי שפיר ולא רצו לקחת סיכון לפעמים יש כול מיני סיבות שמעדיפים ליילד את האישה את בשבוע יחסית.בסדר כמעט 38 בהצלחה ובידיים מלאות
  • אני מאושפזת בסורוקה.
    בגלל שיש לי לחץ דם גבוה הם רוצים זירוז.
    לא הסתדר עם בלון כי יש לי צוואר רחם מאוד אחורי ובעייתי, עברתי עינוי לשווא ללא הצלחה.
    דיברו איתי בקשר לטבליות pg, הסכמתי.
    בבוקר עשו מוניטור ראו שיש צירים, נכון שאני הרגשתי כאבים הייתי בטוחה שזה בגלל הניסיון של אתמול להכניס את הבלון.
    לפני זמן קצר הודיעו לי שאין טבליות כי המוניטור הראה צירים.
    ואני על סף חירפון מתייבשת פה.
    רוצה הביתה!

• תיהיי חזקה , אוטוטו זה מגיע!!
    לידה קלה ובידיים מלאות כמובן
  • מותר לך לעשות הליכה/מדרגות?
    אולי זה יקדם משהו... בהצלחה!
  • הרגע חזרתי מסיבוב של כמעט שעתיים חרשתי כל פינה בבית חולים מקווה שיעזור במשהו.
  • הם בטח ישימו לך בסוף פיטוצין... רק תהיי מוכנה לזה שאם את רוצה אפידורל - תבקשי מראש כי הכאבים שהוא עושה באמת בלתי נסבלים

למרות שאני מאחלת לך שתגיע לך לידה טבעית
  • שיהיה בשעה טובה ובהצלחה!
    אין דרך אחרת להורדת לחץ דם? האם חובה לקבל זירוז וללדת מיד כאשר הלחץ דם עולה?

יום נעים לכולם
  • את כבר עוד קצת אחרי איזה כיף

• אני לוקחת טיפול תרופתי וזה באמת איזן לי את הלחץ דם, אבל בשבועיים האחרונים הוא קצת יצא משליטה וחזר לערכים גבוהים של פעם כמו 140/100.
    בביקורת האחרונה הוחלט על אישפוז וכמה ימים אחרי חזרתי לזירוז ובינתיים כלום.
    אני מתה להיות כבר אחרי עם האוצר בידיים ולשכוח את כל הסבל הזה.
    נראה מה יהיה בבוקר מבטיחה לעדכן ומאחלת לכן לילה טוב!

• נווו יש חדש??
  • יש חדש !? אביבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה