חייבת ייעוץ...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות,

כמו שכבר סיפרתי אני עם איחור במחזור של 18 יום.
    לפני יותר משבוע הרופא אמר שהוא ראה אצלי גופיף צהוב כלומר היה לי ביוץ מאוחר ובגלל זה העיכוב הוא נתן לי לעשות בדיקת בטא שיצאה שלילית.

אתמול חזרתי אליו (אחרי שבוע) והוא נתן לי לעשות שוב בדיקת דם להריון ובמידה והיא תצא שלילית הוא נתן לי מרשם לכדורים שמזרזים מחזור.

השאלה שלי היא כזאת:
    אם רק לפני שבוע וחצי היה לי ביוץ , האם בבדיקת דם עכשיו זה לא יהיה מוקדם מדי לגלות הריון?
    מה אתם מציעות לי:1. לעשות עכשיו את בדיקת הדם או לחכות עוד שבוע או יותר?
    2. האם במידה והתשובה תצא שלילית- ישר להתחיל לקחת את הכדורים לזירוז מחזור?

אוףףף אני מיואשת כבררררר
    מתסכל

מורן
8 תגובות
עמוד 1
  • חכי עוד שבוע

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• תודההה :-)
    מקווה שיהיו בשורות טובות.....................
    למרות שאני לא מצפה...

מורן
  • היי מורן,
    גם אני הייתי באותו מצב כמו שלך.
    גם לי היה איחור של 14 יום ובבדיקת דם התוצאה יצאה שלילית. הרופא נתן גם לי כדורים בשביל להחזיר את המחזור ולקחתי במשך 5 ימים ועדיין לא הגיע המחזור. אחרי איחור של 21 יום חזרתי לרופא וסיפרתי לו שבכל זאת לא הגיע המחזור והוא עשה לי בדיקת אולטרסאונד. בבדיקה נמצא שק הריון בשבוע 4. הרופא הסביר לי שהיה לי ביוץ מאוחר. היום הבת שלי בת שנה וחודשיים.
    מקווה מאוד שזה גם מה שקורה אצלך.
  • וואי איזה כיף לך!!!
    זה מזה מעודד אבל אני מעדיפה להוריד ציפיות כדי לא להתאכזב!! אבל אני מתפללת מכל הלב שזה יהיה גם המקרה שלי!!! בע״ה!!

ומה את מייעצת לי מתי לעשות שוב בדיקת דם להריון?

מורן
  • אני יכולה לייעץ לפי מה שאני עברתי.
    אם הייתי צריכה לעשות בדיקת דם שתראה תשובה חיובית, הייתי צריכה לחכות לפחות 21 יום איחור במחזור כי הביוץ היה ממש מאוחר.
    אני ממש ממש ממש מקווה שזה גם המקרה שלך.
    לפי מה שהרופא אמר לי, אין לך מה לפחד לקחת את הגלולות להחזרת המחזור. אם את באמת בהריון אז הוא לא יחזור
    ואם את לא בהריון, אז לפחות חזר לך המחזור ואת יכולה להתחיל חודש חדש ונקי ולא לחכות בציפיה לכלום.
    בכל מקרה, מחכה לעדכונך.
    מחזיקה לך אצבעות שאת אכן בהריון
  • וואי עזרת לי מאוד תודהה!!
    עוד 4 ימים זה יהיה 21 ימים לאיחור.... אני אעשה בדיקת דם ובמידה והיא תצא שלילית אתחיל לקחת את הכדורים...

תודה

אעדכן והלוואי והתוצאה תהיה חיובית!!

מורן
  • הלוואי

מחכה לעדכון
  • היי בננות
    רק מעדכנת שמיום שישי התחילו לי הפרשות חומות אז כנראה שאני בדרך לקבל מחזור??
    זה בול 14 יום אחרי הביוץ המאוחר...
    בכל אופן מסתכלת על הצד החיובי שלפחות חזר המחזור....ללא עזרה..

מורן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה