היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מקווה שאת מפיקה את המירב ונהנת מכל רגע עם הנסיכה החדשה בלי נדנודים של חמתך. ובלי תוספות של בעלך.
מקווה שהסתדרתם והכל בסדר
6 תגובות
עמוד 1
היושש עידכנתי לפני יומיים ... אני בסדר..מקבלת אנטיביוטיקה דרך הוריד כבר שבוע בגלל חןם..וגילו שהיתה לי דלקת בדרכי השתן..מחר בעזרת ה אני רק משתחררת..התינוקת מתוקה..חיים שלי בלונדינית קטנה..בוכה כמו חתול כזה שמגרגר...משתגעת ממנה.. גיליתי דבר מדהים. אתמול כשהבאתי לה את החלב ב9 בערב ביקשתי מהאחות שתתן לי להרים אותה..ככ כאב לי הלב להעיר אותה..אבל השתגעתי כבר..הרמתי אותה והרחתי אותה..ובלילה בשאיבה של 12 יצאה לי כמות כפולה של חלב..אני פשוט מרגישה שזה בגלל זה..
שירה מקפיצה(:
כמה מרגש. אני גם מאמינה בזה
מרגשששש הגוף הרגיש אותה והריח אותה החלב פשוט יצא בשביל להזין אותה מדהים