עלות בייביסיטר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו בנות כמה אני אמורה לשלם ליום לבייביסיטר (אמילי בת 2.5 ומיילי בת 7 חודשים)
    יום או מ 6 בבוקר ועד 12 בצהריים / 7 בבוקר ועד 16
    אשה מבוגרת בת כ 50 (אחות בפנסיה מוקדמת).
    אני מכינה ומבשלת הכל מראש. היא רק צריכה להיות עם הבנות
11 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תלוי באיזור שלכם. אצלנו משלמים בסביבות 20 ש"ח לשעה. אבל אם זה יום שלם אולי קצת פחות לשעה

• אחת ויחידה- גם כשהמטפלת היא אדם מבוגר? זה פחות משכר מינימום למבוגר... היא שואלת על אישה בת 50
  • אני יודעת להגיד לך שלפני ההריון אני הייתי לוקחת 35 שקל לשעה וזה ממש סביר לאיזור שלנו.
    הכי טוב לעשות איתה ציפיות שכר ואם היא מדברת איתך לפי שעה תעשי חישוב כמה יוצא בסה"כ ליום ותעגלי קצת למטה, זה בסדר ומותר והגיוני ביותר

• אופס לא חשבתי על זה. ויש לך בנוסף הכשרה רלוונטית אפשר לומר...
    מממ.. לא יודעת. רק הלוואי והייתי מוצאת בייביסיטר עם הכשרה לאחות (עזרה ראשונה וכו). מאוד חשוב בעיניי. אצלנו יש רק נערות...

השאלה גם אם זה משהו קבוע, ואז תשלום חודשי, ואז גם יש צורך לשלם לה ביטוח לאומי הבראה וכו או שזאת מישהי שעושה את זה חד פעמי.

מה שכר המינימום אגב?

והייתי באמת מתאמת ציפיות ושואלת כמה היא לוקחת ומחליטה אם מתאים לי.

• אני משלמת 25 ש"ח לשעה על ילד אחד בן 1.5, בייביסיטר לפי צבא.

תלוי באזור בו את גרה.

2 ילדים זה יכול להגיע ל- 30 ש"ח.
  • זה באמת לא זול. אני גרה בחולון ואני יודעת שבאזור תא לוקחים בערך בין שלושים וחמש לארבעים... מישהי מבוגרת כמובן לא מדובר על ילדה או תלמידה... בכל מקרה בגילאים כאלה פיצים לא כדאי להביא מישהי צעירה בלה ניסיון....

• מכירה את האתר הזה??
    http://www.nannys.co.il

יש בו מחשבון.

אני הייתי משלמת 40 לשעה
    פייס: ortal_hori

• ב"ה

ממש נראה לי שזה תלוי בגורמים כמו אזור יותר ולא גיל,
    לדוגמא אני גרה בפ"ת וכאן זה נע בין 20-35ש"ח לשעה,
    יום אחד לקחתי בחורה בת 17 והיא לקחה 20 ש"ח ומצאתי גם בחורות בגילה שלוקחות בסביבות 25 ש"ח לשעה....
    אני גם מטפלת ולשעה לוקחת 25 ש"ח,אני בת 28 ואני מכירה מישהי שצעירה ממני בכמה שנים שלוקחת 30ש"ח...
    ובקשר לשעות, אם זה יום אחד עדיף לפי שעה, אם זה כמה ימים בשבוע אפשרות לעשות את זה גלובלי, לדוגמא:התחלתי עכשיו לעבוד עם תינוק ל10 ימים מ8-16 אני לוקחת בסביבות 1100 ש"ח (לא מחושב לפי שעה):-)
  • האמת ש40 שח נראה לי מוגזם .אבל אולי לא ואני לא כ,כ מבינה...אני שלחתי את הבן שלי למטפלת ושילמתי 15-20 ש"ח לשעה.מנוסה מאוד עם מלא המלצות והיה לה 3 תינוקות אז בסופו של יום היא קיבלה 60.אבל גם אם הוא היה היחיד זה מה שהיא היתה מקבלת....
    הייא תעשה לך עוד עבודות בית?????
    אני הייתי מוכנה לתת בסביבות 30-35.
    אבל כול מקום עם ההיצע והביקוש שלו.
  • שאני עשיתי בייביסיטר (לפני 12-14 שנה) שילמו לי 20 ש"ח לשעה, אני יודעת שהיום למישהי צעירה זה לפחות 30 ש"ח!

• תודה בנות.
    החלטתי שנעשה גלובלי.
    בעקר בגלל שהיא שכנה שלי אז ניתן 200 ש"ח ליום.
    כי החל ממחר היא עם 2 בנות למשך 3 ימים
    ושבוע הבא ראשון שני היא עם 3.
    היא לא עושה כלום בבית אני מכינה הכל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה