מה יהיה החודש..?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקירותיי,
    אז החודש שוב מנסים...העניין הוא שאני מנסה 8 חודשים...
    ולא יודעת למה, לא יודעת אבל מרגיש לי שונה, אציין שאין לי שום תופעות מיוחדת או בחילות והקאות וגן ממה שהבנתי שפזה מנש לא בשלבים האלה...
    חוץ מכאבי רגליים חזקים ו״מיחושים״ קטנים כמו של מחזור (למרות שקרה לי כבר כמה פעמים) ויומיים היו לי של עייפות ממש אבל לא עייפות רגילה כאילו הגוף שלי פועל שעות נוספות!
    שןב, אני לא מדמיינת ואין לי ״תופעות״ אבל משהו מבפנים לא יודעת אחרי 8 חודשים אומר לי אולי הפעם...הקטע הוא וזאת השאלה , יש לי הרבה הפרשות , עכשיו אני אמורה להיות אחריי ביוץ שהיה אמור להיות ב- 9/10 לפי החישוב שלי וגם בדיקת ביות חיובית , וגם שאננ ובעלי שוכבים (סליחה על התאור) והזרע הרי נשאר הוא יוצא או שאני קמנ באותו רגע, או יום אחרי נגד בבוקר וזהו אין יותר..וכבר כמה ימים שיש הפרשות קצת יותר מהרגיל...
    מה גם שמהיום שהתחלתי לבדוק בבדיקת ביוץ במקלות אז יוצא חיובי , אבל השאלה מהזה חיובי? אף פעם לא יצא שהקו בדיקה באותו צבע ממש של הקו בקרה או זהה לו, אבל עשיתי חודשיים בדיקת ביוץ דם שיצאה חיובית מתי שבדקתי במקלות ואכן כנראה שמה שאני רואה זה החיובי...
    מהרגע שהתחלתי לבדוק 9 לחודש עד עכשיו יש שני קוים...לא חזק כמו הבקרה, אבל די חזק בשביל בדיקת ביוץ..שאלתי את ד״ר ערן הדר שאמר שבדיקת ביוץ מראה חיובי אם קיים הריון...מה הראה לכן??? תראו, לא משלה את עצמי ומהנסיון שלי אני יודעת איך להתמודד עם האכזבה ואני לא משלה אבל משהו מבפנים...קרה לי מכל ה 8 חודשים שעוד פעם אחת הרגשתי וטעיתי והפעם..טוב נו, אןלי סתם תחושההההה...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    מתי את אמורה לקבל?
    אל תסתמכי על בדיקות הביוץ (מניסיוני)
    אם המחזור שלך סדיר אז ממש פשוט לדעת מתי מתרחש הביוץ- ולקיים יחסים סביבי המועד.
    את כבר באיחור?

• היי מאמ, בוקר טוב!
    מממ המחזור שלי סדיר, כל 30 יום בדיוק.
    אני עדיין לא באיחור, אני אמורה לקבל ב 23-24/8 בעזרת ה׳ שלא חחח
    אבל אתמול בלילה עשיתי שוב ולא היה קוים...
    לא יודעת, סתם תחושה פנימית כזאת אבל אולי אני טועה
    אני תמיד מחפשת את הסימנים ואין אף פעםםםם...
  • פוקה יקרה
    אל תחפשי סימנים את תשתגעי מזה .....
    חכי למתי שאת צריכה לקבל ותעשי בדיקה ביתית

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה