תותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה איתך מאמי?
    איך הקטנה?
    איך את מרגישה?
    תעדכני
6 תגובות
עמוד 1
  • היי טניה...
    שירה פתחה הודעה כתבתי לה..בטח לא ראית.
    ברוך ה היום השתחררתי..קבלתי את נמנה האחרונה של האנטיביוטיקה ב6 ה בערב..לאחר מכן הלכתי שוב לשאוב לה חלב..שיהיה לה לתשע בערב..ואחרי זה נשארתי איתה עוד..הוציאו לי אותה ושמתי אותה יל החזה שלי..והיא נרדמה תוך שניה..הייתי עם דמעות כשיצאתי משם היום..אבל היא מקבלת שם טיפול של 1000 אחוז..בחמש אני ובעלי ניסע לשם שוב כדי לשאוב לה את החלב ..
    עכשיו אני עם הילדים אצל אימא שלי..רגועה יותר..שינה בסלון בשבילי נחשבת ללוקסוס..אחרי השבועיים המתישים האלה..
    מה איתך? איך את מרגישה?
  • תותי יקרה
    אני כל הזמן חושבת עליכן
    ומחכה כבר לשמוע שהנסיכה החזקה שלך איתך בבית
    ידוע לך כמה זמן עוד היא תישאר?
    הסתדרת עם השאיבה של החלב?
    איך הילדים מרגישים?
    ומה עם החמות שלך?????????
  • היי טניה...
    שירה פתחה הודעה כתבתי לה..בטח לא ראית.
    ברוך ה היום השתחררתי..קבלתי את נמנה האחרונה של האנטיביוטיקה ב6 ה בערב..לאחר מכן הלכתי שוב לשאוב לה חלב..שיהיה לה לתשע בערב..ואחרי זה נשארתי איתה עוד..הוציאו לי אותה ושמתי אותה יל החזה שלי..והיא נרדמה תוך שניה..הייתי עם דמעות כשיצאתי משם היום..אבל היא מקבלת שם טיפול של 1000 אחוז..בחמש אני ובעלי ניסע לשם שוב כדי לשאוב לה את החלב ..
    עכשיו אני עם הילדים אצל אימא שלי..רגועה יותר..שינה בסלון בשבילי נחשבת ללוקסוס..אחרי השבועיים המתישים האלה..
    מה איתך? איך את מרגישה?
  • כנראה שפספסתי את ההודעה ששירה פתחה.
    בקרוב הנסיכה תיהיה איתך
    כמה זמן היא עוד תישאר בפגייה?
    איך הולך לך עם השאיבות?

נ.ב מה עם החמה?
    נרגעו העניינים?

• אני מתארת לעצמי שזה קשה
    ברור שהיא מקבלת טיפול.. את יכולה להיות רגועה
    בקרוב מאוד היא תצטרף אלייך
    גם הבת שלי הייתה הפגייה שבוע וכמה ימים וקיבלה טיפול .
    הכל יהיה בסדר.
    תשמרי על עצמך בשביל הקטנה / ילדים
  • בקשר לאימא שלו..
    היא אוויר בשבילי..בעלי משתדל שלא לעצבן ואני פשוט הגעתי למסקנה ששום דבר
    לא מעניין אותי חוץ מהילדים שלי ובעלי..אין לי כוחות לכלום.

אני שואהת בבית ומקפיאה והיום בחמש כבר הייתי בבית חולים שאבתי לה שם 2 ארוחות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה