היי בנות מעדכנת על מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז תודה לאל אני אחרי הבדיקה ונחה בבית.
    בעלי המתוק מפנק
5 תגובות
עמוד 1
  • שיהיו בשורות טובות !!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• ואווו זה היה זריז לא
    מאחלת לך בהצלחה ושתתבשרי בבשורות טובות
  • תודה רבה בנות.
    אכן היה מהיר למזלי היה תור למחרת היום שבו החלטתי לעשות ופשוט הלכתי על זה.
    שמחה להיות מאחורי זה!

• מדוע בחרת לעשות בדיקת מי שפיר?

יום נעים לכולם
  • השקיפות שעשיתי יצאה תקינה וגם בדיקת דם תבחין מרובע 1:20000
    אבל בסקירה מצאו לי 2 סימנים רכים (מוקד אקוגני בלב - נקודה בוהקת בגלל זרימת דם מוגברת שזה מאוד שכיח ונעלם + ציסטה צווארית שהפרופסור שעשה לי את הבדיקה גם אמר שתוך כמה ימים תעלם גם שכיח מאוד ויש כאלה שעושות סקירה כמה ימים מאוחר יותר ובכלל לא ראו את זה)
    הייתי אצל יועץ גנטי גם מהפרופסורים הבכירים בארץ והוא לא נתן לי תשובה חד משמעית מה לעשות בגדול הוא נתן הרגשה ״אין צורך במי שפיר״ אבל נתן בכל זאת הפניה כדיי לצאת מוגן מתביעות בעתיד , לא היה יותר מדיי זמן להתלבט והחלטתי לבצע את בדיקת מי השפיר בכל מקרה הכל קרה כלכך מהר יום חמישי הייתי אצל הרופא נשים שלי ויום שישי כבר היה תור פנוי אז אמרתי לעצמי אני יעשה את הבדיקה כדיי להיות שקטה יותר... בסופו של דבר זו הייתה החלטה שלי אף רופא לא אמר לי באופן חד משמעי לעשות והיועץ נתן לי הפניה על חשבון משרד הבריאות ולא שילמתי בכלל על הבדיקה אפילו שביצעתי אותה בבית חולים פרטי ועם פרופסור שמנהל מחלקה, הבדיקה עצמה ממש דקה שתיים.
    בכל אופן הייתי מבולבלת אבל החלטתי לעשות את הבדיקה כדיי להיות יותר רגועה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה