-
יקירה, השנה האשונה מהלידה היא הכי וזה ידוע...
יש לי 2 עצות אליך ושניהם קיצוניות:
או שפשוט לא תתייחסי לאנחות שלו ותני לו להתמודד, שיתלונן עד מחר!!
אוווו שתרכזי הכל אצלך! תתפוצצי לבד ולא תשמעי אותו...
אני כמובן הייתי בוחרת באופציה השניה, יש לי את הרושם שהוא מנסה ליצור איזה סוג של התנהגות
בבית כדי שלא תפני אליו בכלל ושהוא יהיה שייח ןהכל ייפול עליך, וזה הזמן להבהיר לו שלא עשית את הילד לבד!!! תילחמי על זה לפני שיהיה עוד פיצוץ!
-
אוי
-
הוא מתרץ הכל ב״לא יודע״ ״לא מצליח״
ומה אני? נולדתי עם ספר הדרכה? הוא לא מנסה ללמוד
-
מתוקה חיבוק ענק!!!
זה בטח ההורמונים משתוללים אל תקחי ללב
קרה לי אותו דבר שבוע שעבר רק עדיין בלי ילד אמרתי לעצמי בשביל מה אני צריכה אותו גם ככה עושה הכל לבד לפחות אקבל הטבות של חד הוריות...בדיוק במילים שלך השתמשתי ...אבל זה עבר עד הםעם הבאה
תנסי להיות רגועה אולי תעשי רק את הכביסות שלך ושל הקטן ואולי ככה בעלך יילמד לתת עזרה קצת בבית .
חיבוק דוב!
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
-
מתוקה חיבוק ענק!!!
זה בטח ההורמונים משתוללים אל תקחי ללב
קרה לי אותו דבר שבוע שעבר רק עדיין בלי ילד אמרתי לעצמי בשביל מה אני צריכה אותו גם ככה עושה הכל לבד לפחות אקבל הטבות של חד הוריות...בדיוק במילים שלך השתמשתי ...אבל זה עבר עד הםעם הבאה
תנסי להיות רגועה אולי תעשי רק את הכביסות שלך ושל הקטן ואולי ככה בעלך יילמד לתת עזרה קצת בבית .
חיבוק דוב!
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
-
יקירתי ליבן יוצא אליך..מי כמוני יודעת כמה הדברים האלה יכולים לשגע ולהרוס..
שולחת לך המון חיבוקים..

-
הוא עוזר בבית, עושה כלים (שאני שונאתתתתת
-
טוב אני אכתוב לך קצת מזוית אחרת
הבנים שלנו באותו גיל
-
לידה מטלטלת את הזוגיות לגמרי
ולוקח זמן להתסגל למצב החדש
בעלי הרגיש שליהוא לקח את כל האהבה ותשומת הלב ממנו
לאט לאט עריבתי אותו יותר
בהתחלה גם רק צריך להחליף ולהאכיל וזהו
לאט לאט התינוק יותר ערני ויותר מגיב
לפני כמה ימים בעלי שיחק עם ליהוא ואמר לי ״עכשיו זה הגיל הכייפי...״
תהיי סבלנית, תנסי ךאט לאט לעניין אותו, תהיי ברורה ותבקשי עזרה
תסבירי לו כמה זה חשובצלך ושאת זקוקה לו
בעלי ראה שאני עושה הכל לבד ופשוט חשב שאין לי צורך בו
עד שבאתי ואמרתי לו אני צריכה שפה ופה תיתן בקבוק ופה תיקח אותו לסיבוב בעגלה
וכל יומיים - שלושה תקום בלילה. ולאט לאט הוא נהיה יותר מעורב והתחיל לקום בלילות לבד!
בעלי באמת מאד מעורב בגידול של ליהוא כי אני דואגת לכך
פשוט תתני זמן לדברים לקרות ולבעלך להתרגל למצב החדש והלא מוכר
-
מאיושששש
-
יש אטמי אוזניים סופר פארם ב20 ש"ח
-
מאמי
-
כתבתי לך מהטלפון הנייד את התגובה הראשונה ויצא לי הפוך, התכוונתי שפשוט תדחפי לו מטלות ושיתמודד...לא יודע זה תשובה טובה, תלמדי אותו כמה פעמים שצריך.
-
ב"ה
וואו מתוקה,בהחלט נושא לא פשוט, תראי יש מצב שהוא מרגיש בצד, יש מצב של גבר עם דיכאון אחרי לידה? בדיוק כמו אישה, פתאום הם לא במרכז אלא יש תינוק קטן שמשנה את כל שגרת החיים שלהם, אצלי זה היה הפוך עם הבכור הרגשתי שאני לא מסוגלת להתמודד ובעלי היה עושה המון ומה הוא נולד עם ספר?לא, הוא פשוט זרם עם זה.... אני בדעה שאבא כן צריך לעזור ולטפל הרי זה גם הילד שלו....בילד השני אני יותר עשיתי כי כבר ידעתי למה לצפות והיה לי יותר פשוט, להיות הורים זה לא דבר פשוט כל גיל יש התמודדות שונה,לומדים את זה וזורמים נעזרים ונתמכים אחד בשני. לדעתי את צריכה לשבת ברוגע וגם הוא ולדבר על הכל,לי דברים כאלו מאוד עזרו, לשפוך מה את מרגישה ומה את מצפה ולהפך, אל תחשבי על גירושים כפיתרון,בכל זאת אתם חולקים דבר משותף ששינה את חיי שניכם. ב"הצלחה וחיבוק חם ואוהב.
-
אני כל הזמן מוצאת באייפון את הפורום פתוח על חצי הודעה שכתבתי ולא הספקתי לסיים... כי בדיוק איתן התעורר/בכה... וכו
-
הרבה מכירות את הנושא מקרוב..את האמת אני לא מהלוחצות. בעלי גם לא מהגברים ה"מושלמים " שעושים את כל וזה בא לה בטבעיות כמונו הנשים..
הוא לא מקלח עד גיל מסויים..ועם חיתול הוא ממש מסתבך. אני זורמת איתו אבל כן מנסה לעזור לו שלהיות בטוח בעצמו יותר עם הילד ונותנת לו לעשות דברים " קלים" יותר כמו להחזיק לגרפס, לתת בקבוק וכ"ד..ברור שהייתי רוצה שיהיה יותר מעורב בית / ילדים אבל אני מנסה לעשות את זה חכם ולאט
כמו איך שeski כתבה. קצת קוצי מוצי , קצת לרקוד להם על המצפון והם מרגישים שזה בא מהם..שצועקים עליהם הם תוקפים חזרה ואז שני הצדדים יוצאים ממורמרים...
-
פולהההההההההה
סלחי לי אבל שחררי אחותי!!!
-
אז פולה את אומרת בעצמך - הוא פשוט צריך יותר יחס
כשהו חוזר במקום להתלונן תחייכי אליו
דברי איתו תני לו כמה יחס שאת יכולה ואני בטוחה שהוא יחזיר לך
-
-
תות בננה תודה על הפירגון