שונאת !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שונאת את המשפחה שלו פשוט לא אוהבת אותם!
    מחר אנחנו נוסעים לחןפש שבוע שלם והחוצפן רןצה שהם יבואו לישון אצלנו בזמן שאנחנו לא בבית
    אני לא סומכת עליהם הם יהרסו לי את כל הבית הם יחטטו בכל הדברים אוף !! מה זה הבית שלי בית זונות מה השטויות האלה ! אנחנו גרים בדירה כבר שלוש שנים מעולם הם לא היו פה אז פתאום עכשיו...קודם שיבואו לבקר שאני בבית אחכ אתן להם לישון פה
    ממש חוצפה בכלל לבקש ובעלי כרגיל נוטה להסכים מבלי לשאול!! מה לעשות

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • תסבירי לו קודם כל שתמיד ישאל אותך לפני
    מעבר לכך שיחפש תירוץ למה לא....
    את לא חייבת להכניס אלייך הביתה כשאת לא בית ועוד לישון אנשים וגם אם זה משפחת הבעל.
    זו הפרטיות שלך. ברור שרואים מחטטים בדברים, מלכלכים את הבית. לא נעים בכלל! נראה לי לכל הדיעות!
    שיגיד שלא נעים לכם שישנים אצלכם כשאתם לא בבית זה לא נוח לכם. ואתם מצטערים.
  • תגידי לו אין בעייה גם אמא שלי באה לישון פה במהלך השבוע עושים לה ריסוס בבית... כבר אמרת לה שהיא יכולה לבוא
    חחחחחח נראה איך הוא יגיב
  • כאילו דברתי לקיר עכשיו
    הסברתי לו שאין לי בעיה שישנו פה שאני בבית ..לא מקובל עליי שישנו פה שאני לא בבית
    ואז הוא התחיל ...יש לך בעיה את שונאת את המשפחה שלי.
    תגידו לי אתן אם יש לי סיבה לא לאהוב אותם או שאני סתם מגזימה....
    לפני החתונה לא טרחו להרים טלפון להתעניין אם מסתדרים או לא מסתדרים בכל זאת פעם ראשונה מתחתנים....בחתונה אף אחד מהם לא הביא מתנה ומי שכבר הביא הבטיח שיביא סכום מסוים ובסוף הביא הרבה הרבה פחות ובסוף יצא גם ששילמנו לו על מלון באותו לילה. אין לי בעיה שכל אחד יביא לפי היכולת שלו אבל למה להבטיח. עוד מקרה ...אחד מהם ביקש הלוואה מאיתנו בדיוק שנסענו לירח דבש כאילו כמה דביל אתה יכול להיות זה לא נראה שאנחנו צריכים כסף לטיול...כרגיל בעלי נתן לו ומדובר בסכום משכורת של חודשיים...אמר שיחזיר תוך חודש....עברה כבר שנה !
    ויש עוד לא מעט סיפורים אבל אלו העסיסיים ביותר
    נשבר לי מהם !

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה