באלי כבר להיות אחרי :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבד לי כבר, אני הולכת כמו זקנההה
    לא יכולה להיתכופף, כואב לי לפעמים, הצרבות הורגות אותי (קניתי את הטאמס אז קצת נרגע)
    ויששששש לי עוד הרבה דברים לקטרררר אוףףףף

אגב אני שבוע 34+3 והימיםםםםם פשוט לא עוברין כבר!!
6 תגובות
עמוד 1
  • עוד קצתתתתת ממש עוד קצת !!!!
    תהני ממה שאפשר .... אני מוכנה ללדת בחגים רק לא בכיפור אביבית
  • שיעבור לך בקלות
    שבי במזגן
    תדאגי שיפנקו אותך
    יקנו לך
    יכינו לך
    ואולי איזה מסג' פירנאום..........

שיהיה בשעה טובה ובהצלחה!!
  • ב"ה

אוי מאמי נושא מוכר מידי!!!!!!!
    אין הבדל גדול בנינו (שבוע בערך) ואין לי כוח!!!!!
    חם לי,כבד לי,קשה לי לטפל בשני השובבים שלי:-) פיזית כל ערב אני בוכה לבעלי
    שבא לי להיות כבר אחרי אבל אני מתה מפחד מהלידה עצמה וזאת למרות שעברתי כבר שתי לידות.
    אבל מה לעשות אני צריכה גם לסיים כמה דברים אני עדיין עובדת עד יום שני הבא, אני מטפלת
    מהבית ולכן אין אפשרות למחליפה ואני צריכה את הכסף וגם אני רוצה
    להכניס את הבנים למסגרות ולראות שהם מתאקלמים בסדר ואז יאללה מבחינתי באותו יום לחדר לידה.
  • ב"ה

שבא לי להיות כבר אחרי אבל אני מתה מפחד מהלידה עצמה וזאת למרות שעברתי כבר שתי לידות.
    אבל מה לעשות אני צריכה גם לסיים כמה דברים אני עדיין עובדת עד יום שני הבא, אני מטפלת
    להכניס את הבנים למסגרות ולראות שהם מתאקלמים בסדר ואז יאללה מבחינתי באותו יום לחדר לידה.
  • ב"ה

• ליבי וגופי איתך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה