כואבת לי השן :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דווקא ביום שישי התחילו לי כאבי שיניים ממש חזקים,

אחרי מחקר ארוך שלי מול המראה הבנתי שיש לי דלקת

בקיצור של שישי-שבת כאבי תופת. לא רציתי ללכת לביקור חירום.

אז הרבה מים עם מלח.

מה עוד אפשר לעשות נגד דלקת- בלי אנטיביוטיקה?

ליטל
4 תגובות
עמוד 1
  • הרופא שלי אישר לי 2 אופטלגין ליום, אבל בתנאי שאני מטפלת בזה בהקדם
  • הלוואי, אני רגישה לאופטלגין, לאקמול, ולאדוויל.

כרגע אני בשיטת המים מלח מגרגרת אבל זה לא מפחית כאב.

שיטה נוספת -מגרגרת (לא בולעת) וודקה (עוד מעט נקנה ערק)- בהמלצת רופאת נשים- שפשוט אמרה שזאת דרך לחטא את הפה ולהפחית את הכאב. והיא צודקת אחרי שאני עושה את זה הפה שלי שורף אבל נרגעים הכאבים לשעה.

הרופא שיניים אמר לי שהוא מעדיף שלא לעשות צילום עכשיו כי אני רק בשבוע 14. אלא לחכות לשבוע 15, 16 כי זה מסוכן, ובלי צילום הוא לא יכול לטפל בי.

בינתיים להילחם בדלקת ככה, ולסבול. הקטע שהוא אומר שהדלקת חזקה. ואנטיביוטיקה יתן לי רק שבוע הבא אם האמצעים הטבעיים לא יעזרו.

בעלי תומך, אבל מרגיש חסר אונים. ולי פשוט כואב.

הרופאת נשים אמרה לי שבהריון אנחנו מצויות ברגישות יתר לכל דבר.

בקיצור כואב.
  • שימי בצמר גפן ערק ועל השן הכואבת... עוזר

• אני עכשיו הולכת לקנות ערק- לא מאמינה שדווקא שאני בהריון החרא הזה נכנס לפה שלי!!!

אני יודעת שאני לא בולעת ורק מגרגרת, ואפילו מגרגרת אח"כ מים נקיים כמה פעמים, אבל זה תחושה רעה כזאת של הורות רעה עם תחושת אשם כבדה.

אני פשוט ממש לא רוצה אנטיביוטיקה- זה 100% מגיע אל התינוק,
    האלכוהול זה רק בחלל הפה ולא מגיע אליו זה קצת מנחם אותי.

לא מספיק הכאבים- יש לי גם רגשות אשם כבדים!!!
    ליטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה