היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז שנכנסנו לדירה לא התקשרה ולא כלום, שולחת כל חודש את ה"חבר" או מי שזה לא יהיה לקחת את השכ"ד במזומן לפי בקשתה למרות שרצינו לתת לה צ'קים, וויתרנו לה כי ממש רצינו את הדירה! השאירה לנו בדירה 3 כסאות בר ענקיות
21 תגובות
עמוד 1
אוף מאמי שלי יש אנשים באמת מגעילים.. מעצבן אותי לראות מה שאת כותבת..
ב"ה
איזה אנשים לא חסר........
בא לי לבעוט בה......
אל תקחי ללב
ב"ה
איזה אנשים לא חסר........
בא לי לבעוט בה......
אל תקחי ללב
ממש דפוקה וחצופה מה יש לה לבוא לנקות אותו אם גם ככה הוא לא בשימוש זה לא שהיא מתכוונת לקחת אותו אני פשוט בשוק יש אנדים כאלו חסרי לב ומגעילים שחושבים שאם את שוכרת מהם דירה כאילו הם קנו אותך פשוט לבעוט בה חזקקקקקק
ממש דפוקה וחצופה מה יש לה לבוא לנקות אותו אם גם ככה הוא לא בשימוש זה לא שהיא מתכוונת לקחת אותו אני פשוט בשוק יש אנדים כאלו חסרי לב ומגעילים שחושבים שאם את שוכרת מהם דירה כאילו הם קנו אותך פשוט לבעוט בה חזקקקקקק
אמרתי לה במעמד החוזה שלא תגזים, כי גם שוכרים טובים לא קל להשיג!!
מה?????????? את אמיתית?????????
ממש מטורפת מה הענין? אני היתי אומרת משהו בטוח!
מה לא אמרנו?? צרחנו!!! אבל אין עם מי לדבר, הם קיר!!! בקשתי מזגן, אמרתי שאני יכולה להשיג בהנחה גדולה, זה היה במרץ השנה, כבר שמתי ויש לי אותו 4 חודשים והם עדיין חושבים על זה...אין, פשוט אנשים מסריחים. שהוא בא לקחת שכ"ד ראה את המזגן ואמר "עשיתם חור בקיר?" בעלי ואני ככה
פשוט אישה חצופה ... את גם משלמת לה וגם מאחסנת במחסן דברים שלה פשוט הזוייה !!! אביבית
איזה חצופה ומגעילה בטוח שתקחי איתך את המזגן גם אם תמכרי אותו לברזל ונחושת זה משתלם היום נחושת עולה הרבה למה שתשאירי לזבל הזה משהו!
איזה הזויה!!! אם המקרר לא בשימוש מה לעזאזל יש לנקות?!? נראה לי סתם באה לרחרח... מאיפה נופלים על העולם האנשים האלו??? מאיפה?????
לגבי המזגן- בטח שתקחו אותו אם תעזבו!!! פירוק עולה 150-200 שח(תלוי במתקין) ומרכיבים מחדש בדירה הבאה
מה באמת עם רכישת בית? אז שאלת לגבי הנושא לא? לא מסתדר בנתיים?
לא...אנחנו לא נעמוד במשכנתא מה גם שאין לנו בכלל עזרה של ההורים להון עצמי
מאיזה איזור את בארץ?
לנו באמת יש בעל בית מושלם בדירה השכורה הוא חמוד ומתוק ומתחשב!
ואנחנו בכל מקרה עוזבים כדי לחסוך את ההון העצמי לקניית דירה - חוזרים להורים.
הבעלת בית שלך, נשמעת לי אישה רעה. חחח אם הייתי במקומך הייתי לוקחת את הנורות שאני עוזבת זה לא כתוב בחוזה
חחחחחחחח ליטל
חבל - אני מהקריות. ליטל
איזו בעלת דירה מטומטמת ברמות קשות!! אני שוכרת דירות כבר המוןןןן זמן ותמיד היו לי בעלי דירה נחמדים ... אם הייתי נופלת על אחת כזאת חבל על הזמן שלהההה
איזה קומבינות?
או שיש כסף (בעיקר הון עצמי) או שאין.
איך אפשר לקנות בית עם קומבינות ובלי כסף?
אחת ויחידה- לא רשמתי שצריך להגיע בלי שקל אחד צריך להגיע עם סכום מינימלי ושאני מדברת על קומבניות זה קומבניות עם העו״ד וחוזה הדירה ככה שנגיד היום בנק ישראל מסכים לתת רק 75% מערך הבית .. כול הבנקים נותנים ככה כי זו החלטה של בנק ישראל אז זה אומר שאת צריכה להביא עוד 25% ובקטע הזה יש כול מיני קומביניות שעושים עם העו״ד וחוזה הבית בישביל לא לקחת משכנתא בסכום של 75% אחוז אלא יותר וככה את מורידה באופן משמעותי מההון העצמי שאת צריכה לתת לבנק ....
לא הבנתי...
אין אפשרו לממן היום דירה בלי הלוואה
אנחנו גם נתקענו עם בעל בית חצוף אנחנו נכנסים לדירה שקנינו באמצע אוקטובר והוא הודיע לנו לפני שבוע שהוא רוצה שנפנה את הדירה בסוף החודש. הוא יודע שאני בהריון ושלארוז עכשיו ולהתחיל להתרוצץ זה לא קל בכלל אבל מה נעשה? יש מנוולים בעולם הזה חסרי התחשבות. מזל שיש לי הורים עם בית גדול ולב גדול עוד יותר