אני אני אני!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי בחודש שמיני??? אניייייייייייייייייייייי
12 תגובות
עמוד 1
  • איזהה כיף לך סושי
    מקנאה בךךךך גם אני רוצה חודש 8
    תשעה חודשים זה המוןןןןןןןן זמן ואין לי סבלנות

• אני אני אני ועוד הפעם אני:-)
    מקווה כבר להיות בחודש תשיעי,
    הלחץ למטה נורמלי גם לי הוא התחיל לא מזמן וזה לא מעיד על כלום לצערי כי בשני ההריונותהקודמים גם לי היה את זה וילדתי ב 41+4 וב40+5 שלא תעזי להגיע לשם:-) אבל חם,חם וחם וזה מעיק.......
  • חחחחח!
    אני בדיוק בהתרגשות לקראת חודש שביעי הארוך והמייגע הבא עליי לטובה
  • ב"ה
    ובקשר לתיק לידה אני התחלתי להכין .....
    מקווה לקבל פיצוי על הפעמיים הקודמות וללדת בתחילת תשיעי,מספיק לי לחלוטין.
    חוץ מזה שאני צריכה להכין תיק לילדים (בעלי יישן איתם אצל ההורים שלו ) ויש מלא סידורים בין כה וכה:-)
  • איך הזמן עףףףףףףףףף
  • ברוכה הבאה לחודש שמיני כייףףףףףף
    לא נשאר עוד הרבה זמן ואת פוגשת את האוצר
    העיקר שיעבור בקלות לידה קלה וזריזה ובידיים מלאות
  • ברוכה הבאה לחודש שמיני כייףףףףףף
    לא נשאר עוד הרבה זמן ואת פוגשת את האוצר
    העיקר שיעבור בקלות לידה קלה וזריזה ובידיים מלאות
  • ברוכה הבאה חברה ! אביבית
  • מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב

• עשיתי לפני שבועיים והוא שקל 1.6 ק"ג, יש לי תור שוב לרופא הפרטי שלי ב-09/09 אז אהיה שבוע 35 וטאקבל תמונה קרובה למציאות
  • גם אני נכנסתי היום לחודש שמיני! באמת מרגש, מחכה שישאלו אותי כבר ואני אוכל להגיד שאני חודש שמיני...
  • שלי 15/10
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה