סקר: שרותים ציבורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איפה השרותים שלכם במשרד? בחוץ בבנין? בפנים ?
    אתם מניחות טישו או נייר על האסלה ?
    כמה פעמים בשבוע אתם מנקות את השרותים שלכם בבית?
    אחרי שיש לכם אורחים אתם מנקות?
    מפריע לכם שמשהו יושב על האסלה שלכם ?
6 תגובות
עמוד 1
  • אם מישהו יושב אצלי באסלה, את זה אני לא יודעת, סביר להניח שאם יש לי אורחים אז כן, כי הם סומכים על הניקיון שלי
  • אצלי השירותים במשרד הם דלת מולי ואני היחידה שמשתמשת בהם, ככה שאני מנקה פעם בשבוע אחרי עצמי
  • השירותים בעבודה -באותה קומהב.....
    מנקה קצת לפניי וזהו.....
    בבית-חובה לנקות כול יום יש לי ילדים קטנים שלא ממש מקפידים....
    אז אני מעבירה ניגוב חזק וסבון.פעם הייתי שמה גם סבון שמוציא ניקוי כול פעם אחרי שמורידים את המים....אבל הילדים שיחקו בזה......

כן די מגעיל אותי אחרי שאנשים נמצאים אצלי....אפילו בני משפחה....לא כולם כ"כ מקפידים כמוני......
  • שירותים שלי דקה הליכה ממני. לא שמה כלום ולא עושה באוויר
    פייס: ortal_hori

• הסקר שלך הזכיר לי ראיון מעניין שהיה עם דר' אוז {שהתחיל אצל אופרה ווינפרי}, אם אני לא טועה.
    השיחה נסבה סביב הקפדה על היגיינה בשירותים ציבוריים ומה המשמעות של כל המיכשור החדיש ששמים שם {מייבש ידיים ברוח כדי שלא תצטרכי לגעת בכלום} והמסקנות היו מדהימות:
    א. אחריי שאת מנקה את האסלה \ לא יושבת עליה, שוטפת את הידיים היטב עם סבון ומייבשת עם אוויר, המקום הכי מזוהם בשירותים ציבוריים, הוא למעשה, הידית של הדלת
  • במשרד - השירותים בפנים
    עושה באוויר - השתנה צבאית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה