הערכת משקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

אז ככה יום רביעי הקרוב יש לי הערכת משקל,לראות את השובבון הגדול שלי
    בשבוע 26 עשיתי הערכה ויצא 890 גרם מתה לדעת כמה הוא עכשיו כבר.
    את חגי ילדתי 5 ימים אחרי הזמן והוא נולד 3850 , אין לי כוח שוב משקל כזה ענק...
    אז מה נראה לכן שמלידה ללידה הם יוצאים יותר גדולים או לא? יש הבדל בין בנים לבנות?
    את איתמר ילדתי 3200..
4 תגובות
עמוד 1
  • חושבת שיש הבדל בין בנים לבנות, לא?
    הוא בטח קרוב כבר ל-2 ק"ג לפי השבוע שלך, אני עשיתי US אצל הרופא שלי
    בשבוע 30 והוא היה כבר 1.6 ק"ג, אז...

בקיצור - בהצלחה!
  • בטח שיש הבדל בין בנים לבנות.
    לפי הסטטיסטיקה בנות.נולדות יותר קטנות כמובן הכול יחסי וגם זה עיניין של גנטיקה
    הבת שלי בשבוע 31 הייתה 1.300 והרופא כול הזמן אמר לי היא תצא קטנה ואכן כך היה 2.500 קילו נולדה כפרות עלייה.
    נראה כמה הנסיך יוולד ב"ה בסקירה המורחבת לפני שבועיים בשבוע 22 שקל 534 גרם נראה כמה הוא ישקול בהערכת משקל ב"ה.
  • הוא כבר יהיה לפחות 2+ אצלי שבוע 32+6 היה 2036 אביבית
  • בדרכ יש הבדל בין בנים לבנות... בנות קטנות יותר לרוב, אבל זה גם תלוי בגנים... חברה של אמא שלי ילדה את הבנות שלה במשקל של 4 קג פלוס....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה