צריכה לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות רע לי כבר ונמאס לי!!!!
    אנחנו גרים אצל ההורים שלי עד שהבית שלנו יהיה מוכן כי אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשלם גם משכנתא וגם שכירות
    יש לי שני אחים צעירים נערים שיהיו בריאים הם בלאגנסטים כמו שהייתן מצפות מבנים בגיל הזה וכל כל כך אגואיסטים
    כל היום רעש מוסיקה בפול ווליום לכלוך בגדים באבטיה אין לי כבר כוחחחחחח
    בימים האלה קשה לי מאוד לתפקד רע לי אני חלשה ולא מרגישה טוב רוב הזמן
    ואין לי פינה להניח את הראש בשקט בלי שיבלבלו לי במוח כל שתי דקות
    את כל הלכלוך שהם עושים אני צריכה לנקות ואם אני לא מנקה אמא שלי מתעצבנת אני מבינה אותה כי גם אני מתעצבנת אבל למה אני הכתובת!!!
    די אני רוצה את הפרטיות שלי כבר עוד 10 חודשים כאלו אני מתפגרתתתתתתתת
    אם הייתי יכולה הייתי שוכרת דירה אפילו דירת חדר,חורבה, אבל אין לי יכולת גם ככה המינוס שלי בשמיים ואני צריכה אחרי ראש השנה לשלם שכר לימוד
    בקיצור אני מרגישה כלואה ומתוסכלת
12 תגובות
עמוד 1
  • קודם קבלי מלא מלא

• ניסית לדבר עם אמא שלך ברוגע... לא ברגע של העצבים על הלכלוך?
    קודם כל שתבקש מהם להרגיע עם המוזיקה ושנית הם לא ילדים קטנים!! למה מה קרה שאת בהריון צריכה לנקות אחריהם? שיגלו אחריות וינקו את הלכלוך שלהם בעצמם.
    את ובעלך תנקו אחרי עצמכם ותגידי לה שאת במצבך לא מסכימה לנקות אחרי הבנים...
  • בעלי שיבורך, אחד האנשים המדהימים ביותר שיש
    כל דבר שיש לעשות הוא עושה כדי לשמור על שקט בבית
    אם זה לצבוע את הבית, לנקות, לעשות כביסה לזרוק זבל להשקות את הגינה לבשל
    אבל הוא איש קבע והוא עובד מסביב לשעון ולפעמים אפילו לא חוזר כמה ימים כל פעם וזה מעצבן אותי שהכל נופל עליו כי הוא בסך הכל בנאדם כמה אפשר לפעמים הוא נשבר מעייפות והוא ממשיך לעבוד ולא מתלונן עד שאני לא צועקת עליו להפסיק הוא לא מפסיק
    אין עם מי לדבר אני ואמא שלי דיברנו איתם לא פעם אחת וזה לא עוזר
    סתם דוגמא:
    ביום שישי בעלי מבשל ארוחת ערב לכולם פה ואני עורכת את השולחן
    אחרי האוכל לא סיימת לספור עד שלוש רק אני אמא שלי והוא נשארים שם עם הכלים והפינוי והזבל
  • אמא שלי גם סובלת מהמוזיקה שלהם והם לא מנמיכים
    ואם מבקשים מהם לעשות משהו אז הם אומרים עוד מעט עוד מעט ולא עושים
    אני מבינה את אמא שלי היא מותשת בדיוק כמוני וכשיש לי כוח אני עוזרת לה
    בכי מעצבן זה שאני והיא עובדות הם כל היום בבית לא עושים כלום

• וואי וואי איזה חוצפנים!
    יש לי אחים בגילאים 25 ו-23, מילה אחת שלי והם לא מתווכחים אפילו!
    אמא שלי בכלל מחזיקה אותם קצר, הם גם בלאגניסטים וחושבים שמגיע להם הכל
    אבל עם כל הכבוד....
    בקיצור - תגידי לאמא שלך שקשה לך, ואת לא יכולה לנקות אחריהם כל היום!
    תעדכני את האנשים בבית שאת בהריון!!!
  • ב"ה
    לא מקובל עליי בכלל, העובדה שאת אומרת שאת ואימא שלך דיברתן איתם והם לא מקשיבים,מה זה הם ילדים בני שלוש? לא לוותר ללמד אותם לקחת אחריות פה ועכשיו, לדוגמא: סיימתם לאכול?לכו תפנו את הכלים לכיור, נכנסתם להתקלח? את הכביסה שמים בסל כביסה, יש לי בן בגיל שלוש וחצי ואני כבר מעכשיו עובדת איתו על הדברים הבסייסים הללו. זה גם הבית שלהם,לפחות שידאגו לדברים שלהם.
  • מאמי..
    תגידי תודה ענקית שעוד כמה חודשים הבית שלכם יהיה מוכן ..עכשיו את מתעצבנת מכל הדברים האלה ובצדק..אבל עוד מעט הבית יהיה מוכן ותשכחי מהכל..ואולי שתלדי אחים שלך ירגעו קצת..ויתמתנו..אם את צריכה משהו את יודעת איפה אני
  • אל תתעצבני שימי אטמי אוזניים תנשמי עמוק ותשנני לעצמך כמו מנטרה "זה זמני- זה זמני- עוד X אני עוזבת".

שום דבר לא שווה את העצבים שלך!!
    ליטל
  • תמי ברנר אני לא יכולה לחנך אותם כי הם לא שמים עליי...
    אני יכולה רק לבקש מהם יפה ופעם בירח מלא הם באמת מתייחסים
    הגעתי למסקנה שפשוט עדיף לי לעשות מאשר להתווכח איתם כי זה חוסך לי אנרגיות ועצבים
    אני באמת מנסה להגיד לעצמי זה זמני אבל בימים כמו היום שאני מרגישה על הפנים עוד מאתמול בצהריים והמוזיקההההה לא מפסיקה פשוט בא לי לברוח ואין לי לאן
  • רעות תעשי כמוני..
    פעם אחי רצה ללכת לחבר וההורים שלי היו בחול והייתי האחראית כביכול וסתם לא התחשק לי לתת לו ללכת..
    אז פשוט נעלתי אותו בחדר ואני ואחות ישבנו בסלון וראינו טלויזיה..
    אני עד עכשיו לא קולטת שעשיתי את זה..אולי שעה הוא היה שם והתקשר לאימא שלי בזמן שהוא בחדר
    אבל זה היה שהוא היה קטן חחח עכשיו הוא כבר בקבע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה