בנות המלצות ליום כיףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מחר בעזרת ה אני לוקחת חופש מהעבודה וגם מהלימודים כדי לצאת לטייל ליום כיף עם בעלי.. חשבנו על ים המלח וירושלים אח"כ.. יש לכן המלצות לאן כדאי ללכת?? חשוב לי לנצל את היום הזה..
10 תגובות
עמוד 1
  • המלצות שלי ליום 1.

ירושלים- כותל, קניון ממילא, לטייל בחומות העיר.....

ים המלח- חוף ביאנקי, עין גדי (אבל מסוכן- תוותרי),

כיף לכם!!!!!!

תספרי איך היה
  • תודה ליטל.. וסופסופ אני מוצאת משהי בשבוע שלי.. מתי את עושה סקירה????
  • גם אני עוד לא מצאתי מישהי בשבוע שלי:)

הסקירה שלי היא ב 26.8. אני ממש מתרגשת.. מתי שלך?
    ליטל

• ממליצה מאוד לשלם יומית לאחד המלונות בים המלח
    אנחנו עשינו את זה כמה פעמים
    זה יום כיף נהדר
    יש איפה לשמור את החפצים
    בריכה
    בריכת מינרלים
    ארוחות
    קפה ועוגה
    ומה שצריך
    חוף הים כמובן
    כמובן יש ספא במלון אבל הבנתי שבהריון לא כדאי מסג'

אם מחליטים על ירושלים
    אז ממילא, מנהרות הכותל והכותל כמובן, מחנה יהודה, מופע אור קולי במגדל דוד (מול ממילא) מומלץ בחום
    ארוחת צהריים על פתלייה במחנה יהודה -מושלם

תיהנו
    יום נעים לכולם
  • אם אתן הולכים ליום כיף בבית מלון בים המלח, תתקשרי כמה שעות לפני שאתם מגיעים, כי התפוסה מלאה עכשיו בבתי המלון ותשאלו אם יש מקום, כי לא כולם מקבלים על המקום.
    לא משנה איפה שתהיו, בהנאות

• לי יצא להיות בשבועות האלו בים המלח וההמלצה של הרופאה שלי היתה לא להכנס כלל לברכות המיוחדות-גופרית וכאלה,גקוזי,מסאג וים המלח.
    אז לפי דעתי חבל על הכסף בשלב הזה.....וגם לא נהנים מכל מה שיש למקום להציע.
    וחוצמזה-
    ללכת לים המלח באוגוסט????

• היי בנות בסוף שיננו כיוון לגמרי... נסענו ל צפון .. היינו בבוקר בראש הנקרא ואח"כ נסענו לטבריה קצת כנרת טיילת מסעדה פה שם.. היה כיףף חבלזזזזז ממש נהנהתי.. נשאר טעם של עוד
  • איזה כיף!
    שמחה שנהנתם!

• הצפון בהחלט נשמע יותר טוב בשביל הריונית באוגוסט..... מסכימה לחלוטין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה