עם כמה שאני שמחה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהבת שלי בסדר ברוך ה' ושהכל עבר בשלום..
    אני מסתכלת על הבטן שלי..לפעמים נוגעת בה ושוכחת שהבובה שלי לא שם. אפילו מרגישה מן אשמה שלי אישית..איך לא החזקתי אותה..מה גרם לכל זה?אולי זה בגלל שהרגשתי בתקופה שלפהי הלידה כאבים חזקים בטבור שלי כל הזמן..ובגלל זה הייתה צניחה שלו?את זה לא שאלתי את הרופאים..
    בכל אופן מרגישה מן כאב כזה שהיא לא אצלי בבטן..הוה לה עוד ככ הרבה זמן להיות שם
    אלמול הייתה בפגייה אחות ממש חמודה..אמרתי לה שהילדים דלי מחכים בחוץ ואני באה בלילה לשאוב לה אז היא הוציאה את הקטנה מהאינקובטור והראתה להם אותה מהדלת..הבן שלי כמעט התעלף..השתגע מהדיער השטני בלונדיני ואמר שהיא נראית כמו בובה קטנה..סוף סוף נרגעתי..כי ידעתי שמציק לו שלא לראות אוצה..הוא שם את הידיים על הראש מהלם וחייך..אף פעם פעם ראיתי אותו ככה
11 תגובות
עמוד 1
  • הילד שלך נשמע מקסים ומדהים, והתינוקת נשמעת מהממת!!!

אני מאחלת לך חיים כיפיים שקטים בריאים ושלווים.

היה לי עצוב לקרוא שאת מרגישה אשמה- זאת ממש לא אשמתך אלו דרכיי עולם אף פעם אל תסתכלי אחורה ותאשימי את עצמך. אם אני הייתי עושה את זה ווואוווו כמה דברים הייתי מתקנת, אנחנו בני אדם אף 1 לא מושלם, ובמצב רפואי נתון כלשהו שהיית תחת כל כך הרבה לחצים ומצב לא פשוט - את קמת והלכת לבית חולים חשבת קודם על התינוקת הקטנטנה ולא על אף 1 אחד, שמת אותה מקום ראשון, ואני בטוחה שפעלת ככה לכל אורך ההריון.
    ואני בטוחה במיליון אחוז שאת אמא מדהימה.

ליטל
  • תודהאת מקסימה בעצמך
  • תותי מה השתגעת??? איך זה אשמתך
    אם כבר יש אנשים מסביבך שאשמים בזה שלא השרו לך רוגע ותמכו בך בשלב כל כך מכריע ורגיש
    אבל אל תחשבי על זה בכלל העיקר שהיא בסדר והיא מתחזקת מיום ליום ועוד מעט תוכלי לשים את כל החוויה הזאת מאחורייך
  • תודה מאמי שליבאמת שאני יודעת ומודה אבל זה תקוע לי בלב.
  • מה קשור? את נורמלית? את קצת הומונאלית נראה לי
  • תסתכלי על היצור הכל כך מיוחד ואל תסתכלי אחורה.
    החשוב שאצן מרגישות טוב ואת אחרי
  • תודה מתוקות שלי..
    סושי אמרתי לך שאין כמו בנים
  • תותי יקרה
    הבן שלך העלה דמעות בעיניי
    איזה מתוק!
    מתרגש מאחותו.....

לגבי האשמה האישית הזאת
    אני מבינה אותך ומאיפה זה בא
    זה רק מראה כמה את מדהימה בתור אמא
    אבל אני מסכימה עם תותי פרוטי
    אין זו אשמתך בשום מצב!
    העוברים בפנים ואנחנו עושות ככל יכולתנו
    אם כבר- אז החמות שלך צריכה להרביץ לעצמה על שהפריעה את מנוחתך
    וכל זה כבר לא משנה
    העיקר שהיא צומחת ומתפתחת
    ועוד מעט תהיה עם האחים שלה בבית ואת כבר תשכחי הכלללל
    הכל יתגמד!
  • זה באמת לא פשוט ללדת לפני הזמן
    והשהות בפגייה לא קלה
    אבל, היא בסדר וזה מה שחשוב
    ואת צריכה לברך על זה ולהודות על המזל הטוב כי נתת לה מה שאת יכולה
    וזה הצליח לך היא נולדה לפני הזמן אמנם אבל היא בריאה וחזקה 555
    אני בטוחה שכל התחושות האלו ירגעו שתחזרו הביתה

• גולי וישראלית חיממתן את ליבי..
    הבן שלי חיים שלי הוא באמת התרגש ...לא אשכח את הפנים שלו בחיים..זה אפילו העציב אותי קצת..אבל העיקר שראה אותה.
    ישראלית מה שלומך??כבר אמרתי שאין כמו בנים???

• פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה