עצוב לי )-: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף.....
    מכירות את זה שכלום לא הולך אז ככה אני מרגישה. עצוב לי ואני כל הזמן בוכה.
    צריכה קצת עידוד.
17 תגובות
עמוד 1

• קבלי
  • שושי- היום בבוקר בעלי מתקשר ואומר את יודעת ממה אמא שלי נפגעה. אמרתי שאין לי מושג ושלא ידעתי שנפגעה. הקטע הוא שזה לא פעם ראשונה בפעם הקודמת התקשרתי והתנצלתי ובאותו מעמד גם אמרתי לה שאם זה יקרה שוב אני בכל מקרה אצטער אבל שתגיד לי ואז לפחות אני אדע לפעמים הבאות.....
    כמובן שגם הפעם לא אמרה לי דבר.
    אני לא בדיוק יודעת איך לאכול את זה ומה להגיד ביחוד שאין לי מושג ממה היא נפגעה.
    מה שכן בטוח יש לנו המון מתח. בעלי ואני נשואים 3.5 שנים ומכירים פחות או יותר 5 שנים בזמן הזה הוריי הזמינו את הוריו אליהם אבל.... ההורים שלו לא החזירו הזמנה מן הסיבה שהבית שלהם בשיפוץ תמידי....
    ההורים שלי כל הזמן שואלים אותי מה עם השיפוץ שלהם ומתי הם יזכו לקבל הזמנה.
    פעם אחרונה ששאלו אותי את זה זה היה יום חמישי האחרון. אמרתי לבעלי שאולי שידרתי לה איך שהוא שאני מרגישה שזה לא ממש בסדר והיא קלטה.
    זהו אבל האמת שאני לא יודעת ממה נפגעה. ועכשיו אני לא מצליחה להפסיק לבכות. אוך כמה שאני שונאת הורמונים של אחרי לידה. )-:
  • קודם כל תרגעי ותפסיקי לבכות, אין לך על מה...
  • אל תתרגשי אם היא נעלבה גם את נעלבת בחזרה!!!
    די כבר עם החמות המשוגעות האלו כל אחת עם הקריזה שלה

• רוצות לשמוע על מה היא כועסת? זה הורג אותי....
    אז ככה בשבת היינו במפגש משפחתי. וכיאה למשפחה ממוצא עיראקי מסורתי
    היו שם המון אנשים והיה כל כך הרבה רעש והמולה כשנכנסו עם הקטנה (בת 4 חודשים היא נורא נבהלה מרוב הרעש) ואז באה חמותי ובצעקה די גדולה (כנראה מהתלהבות ולא מרוע לב חלילה) אמרה: שלום חמודה אז ביקשתי ממנה שתוריד טיפה את הקול מסתבר שהיא הרגישה מבויישת מהבקשה הזאת.... איזה שטות....
    נו שוין. אמרתי לבעלי שבחיים אבל בחיים לא הייתי מנחשת שזה מה שפגע בה.....
    כאילו מה אמרתי בבקשה תדברי בקול חלש יותר אתן חושבות שזה פגיעה?
    אמרתי לבעלי שאם יש דבר שעכשיו אני פגועה ממנו הרבה יותר זה שהיא לא באה ואמרה לי את זה.... ראבק מה הקטע שלך נעלבת, תגידי לי ואל תלכי מאחורי הגב תרכלי עליי ותגידי לכולם שאת נעלבת רק לא למי שנעלבת ממנו. אני רותחת כרגע מזעם.
    מה אתן חושבות מה הייתן עושות?
  • כנראה שגם חמותך עם הורמונים אחרי הלידה
  • אתמול בערב הזמנו את ההורים שלו לבייביסיטר, גם כדי לגרום להם לנחת וגם כדי להתנצל התנצלתי ובאותו מעמד גם אמרתי לה שאם היא כועסת עלי, נעלבה ממני, נפגעה או כל דבר אחר אז שתגיד לי ולא לכל הסובבים אותי כי מזה אני נפגעתי אמרתי לה שלעניות דעתי כנות היא המפתח ליחסים טובים ופתוחים. היא: "אני לא אני לא יכולה להגיד לך כי זה יפגע בך או יבייש אותך". אז אמרתי לה "עדיף שאני אפגע מאשר שאת תשארי עם אבן על הלב ותסחבי את זה ועוד כמה שנים זה יתפוצץ".
    היא המשיכה לריב איתי על זה ולהתווכח ולטחון מים.... נפרדנו בחיבוק (כי בעלי הכריח אותנו)
    היום בבוקר ישבתי והעליתי את הדברים על הכתב. לקח לי שלושה עמודים לכתוב את הכל. אני שוקלת להעביר לה את המכתב. נראה לי רק שלפני כן אתן לבעלי לקרוא אותו. כדי לוודא שהיא לא תפגע חלילה וחס ממה שרשום שם. מה אתן אומרות?
  • כל הכבוד לך על הכוחות..את מקסימה ועושה הכל על מנת שיהיה שלום בית..
    אין הרבה נשים כמוך וכדאי שבעלך יעריך את זה ...

• תודה נטלי!
  • הייתי משתפת אותך בדעתי.. אני ממש שונה ממך.... אבל אם את רוצה להתייעץ בכיף... את יכולה לספר ולשפוך הכל! ככה תקבלי דעה אובייקטיבית..

• נטלי, אשמח לשמוע מה היית עושה בסיטואציה כזו? קרן
  • קרן היקרה...יש דברים אבל לא לפה... חחח :)
    הייתי מייעצת לך בכיף ומקשיבה לך..יש לך פייס?

• נטלי- כן יש לי פייס שלחתי לך באי-מייל את כל הפרטים עוד בסוף יסתבר שאנחנו מכירות.... חה חה
  • קרן, אל תמהרי להספיד,
    אולי אחרי השיחה הכנה שלכם דברים ישתנו,
    זה שחמתך הצדיקה את עצמה כל השיחה- לא אומר שמשהו לא הופנם בשיחה והיא תשתנה- בעזרת ה'.

• מה הייתן מבינות ואיך הייתן מגיבות אם אחרי שרבתן הייתן רואות בפייס של חמתכן את הטקסט הבא:
    "יש אנשים שאתה סולח להם , לא כי באמת סלחת .. אלא כי חשוב לך שהם יהיו חלק מחייך..."
    אני בחרתי לשתוק : סייג לחוכמה שתיקה (הבנתי שכל תגובה שאגיב תוציא אותי רע והיא עוד עלולה להפגע בשנית אז עדיף לשתוק)
    אבל אולי יהיו לכן רעיונות מעניינים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה