הצעות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע הבא יש יומולדת לבעלי אני יהיה כבר חודש 9
    יש לכן הצעות לתת לי?

אגב שייט מותר לי?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יצירתית בהצעות לימי הולדת, אבל בנוגע לשאלתך, איזה שייט?
    שייט באילת או בכנרת? למדינה אחרת?
    אם את בארץ אין מניעה משייט אלא אם את רגישה לניענוע הסירה ועלולה לפתח בחילה ואז זה פשוט סתם מבאס.
    לשייט מחוץ למדינה יש להתייחס כמו טיסה מחוץ למדינה על כל המשתמע מכך... ביטוחים, סיכון ללידה על הספינה ולידה בארץ זרה.
  • גם לבעלי חודש הבא יש יום הולדת
    ואין לי מושג מה להכין לו !!!

בשמה שעברה הפתעתי אותו בשייט ביכאטה בהרצליה
    ואני הייתי כולי עם בחילותתתת למות ולא נהנתי בכלל
  • גם לבעלי יש חודש הבא..יוצא בדיוק בחג
    ואין לי מושג מה לעשות...נראה לי הכי טוב מסעדה טובה
    ובערב מפגש עם החברים...

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • בעלי הוא קליל, תני לו גאדג'ט והוא הגבר המאושר בעולם
  • אני הייתי על סירה מנוע באילת שכולם היו על האבובים במים לפני שבועיים בערך ... ואין עם זה שום בעייה את שייט נראה לי עוד יותר בסדר ורגוע ואין שום בעייה !
    תלוי מה בעלך אוהב ... בעלי מסתפק בבגדי רכיבה ( אופנים) כובעים או כל מיני דברים שאני יודעת שצריך באותו הרגע, משמח אותו מאוד בנוסף לזה שתמיד חוגג עם עוד המון חברים אצלנו בחצר ...
    אני עוד שבועיים בתשיעי , וגם לי יש יומולדת בחמישי הקרוב ! ואנחנו נוסעים ביום חמישי עם הילדים לנופש על הכנרת עם קארוון נייד ... שנוכל לישון יותר בנוח שירותים ומקלחת בכל זאת סוף הריון אביבית
  • מורן -
    מזה אני מפחדת שאני לא יקבל מחלת יםםם אני מקיאה מהר!!
    שושי
    חחחחח למה שהוא יהנה לבד מה אני עז? חחחחח
    אביבית
    רצינו לרדת לאילת גם חצי מהחברים שלו יורדים באותו זמן
    אבל אני קצת פחדנית מחודש 9 ומפחדת לא להיתקע שם :/

באסה שחלק מחבריו לא יהיו פה גם רציתי לארגן לו איזה חפלה קטנה
    לא הולך לי עם כלום :/
  • האמת שזה היה ממש מבאס!
    לא נהנתי בכללללל !! חטפתי כאלו בחילות בעעעע
  • מורן אחלה רעיון
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה