עיסוי בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מותר לעשות מסאז' בהריון? לא משהו רציני...
    פשוט אני כל היום על המחשב בעבודה והכתפיים שלי ממש תפוסות ושלא נדבר על הרגליים שבגלל שהן בלי תזוזה מירבית, מתחילות להתנפח...
    אני לא מסוגלת לישון מרוב כאבים ומבקשת מהבעל קצת לעסות את הכתפיים והרגליים+הכפות... זה מאוד מרגיע, השאלה היא האם מותר?
    קשה לי לוותר על התענוג הזה, אבל התענוג תמיד מגיע עם חשש שמא אסור.

תודה.

3 תגובות
עמוד 1
  • יש עיסויים מיוחדים לנשים בהריון

לגבי עיסוי של הבעל, הוא יכול לעסות לך קצת.

אני גיליתי שיטה לרגליים שלא מצריכה עיסוי - אני לוקחת דלי עם מים חמימים ושמה בפנים את הרגליים, או לחילופין אפשר לקנות את האמבטיית עיסוי לרגליים שעושה גם מסאז'
  • טוב אז ככה...
    יש עיסוי לנשים בהריון החל משבוע 15-16.
    דבר שני בעלך יכול לעסות את כתפיים אבללללל הרגליים זה קצת יותר בעייתי או גם יכול לעסות בעדינות ולא ממש לחיצות ומסז'ים כי זה יכול להביא לצירים מוקדמים, זה בשבועות שלך..בשבועות יותר מתקדמים אין בעיה - וזה הרופא שלי אמר לי.
    בעלי מעסה לי את הרגליים עם קרם לחות עד הברך וזה כ"כ נעים ומרגיע....
    יש לי ביום שישי עיסוי במסגרת כללית רפואה משלימה ושלמתי עליו 100 ש"ח
  • הבנתי.. תודה...
    שושי, בהנאות במסאז'..
    אין מה להשוות בכלל. בשבוע כמו שלך עיסוי זה משהו פי אלף יותר מענג

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה