היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אשמח לשמוע את דעתכן מה הכי יפה מהאופציות שלי? רומי,תהל או נויה
15 תגובות
עמוד 1
רומי זה שם מאוד מאוד יפה לדעתי אצילי כזה..
נויה
נויה
אגיד את דעתי, ואת דעתי בלבד:
רומי - לא אומר לי כלום, שם שבאופנה עכשיו...
נויה
נויה אביבית
רומי שם יפה אבל איני יודעת אם יש לו איזה שהיא משמעות או משהו נויה נחמד אבל הבנתי שהוא כבר עוקף את השם נועה מרוב שהוא נפוץ זו דעתי על האפשרויות שנתת.... אם תירצי יש עוד המון רעיונות לשמות לבנות יום נעים לכולם
אשמח לשמוע
מה עם? מיכל מעיין יעל אביגיל איילה
תהל
רומי
רק נויה... נוי נוי שלי!!!! יש לי בת דודה שאני חולה עליההההההההה... נויה מס 1! :)
רומי- אני מתה על השם לצערי בעלי לא רצה נויה- לא לטעמי ובאמת גם חרושששש תהל- שם מתוק בעל משמעות: תפיץ אורה
ויש גם יהל, (שמשמעותו יפיץ אורו), שמה של הפיצקית החדשה שלנו
איילת אביגיל (בן זוגי מאוד רצה אבל יש לנו בן) מיכל הילה דניאל (מקום ראשון אצלי) נועם עמית יובל (שמות נפלאים לבת)
ליאל- לי אל ענאל-ענה ה' יהלי- ה' לי דריה גאיה שי דורון מתן יהל ל.ל.א