לימודים בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואי בנות היום הייתי בלימודים ואחרי 3 וחצי שעות כבר הייתי באאוט טוטאלי לא הצלחתי להתרכז והייתי עייפה והיו לי קצת בחילות
5 תגובות
עמוד 1
  • תראי אני לא יכולה להגיד לך בלימודים מה לעשות.

אבל בעבודה שלי חשוב להיות מרוכזת - וקשה לי ממש!

אני בשבוע 14, ורק היום התחיל להיות לי טוב יותר ולכן אני עובדת מ- 9:00 עד שאני לא יוכל לעבוד יותר.

עד עכשיו היו לי בחילות, לא קשות אבל בחילות בעיקר מריחות שיש פה באיזור וגם התפוצץ צינור ביוב בדיוק ליד העבודה שלי עדיין לא תיקנו אותו!!!!

הייתי עייפה - ופשוט הלכתי לישון צהריים (לא כל יום), או לחלופין סיימתי לעבוד מוקדם יותר כל יום.

הרבה הפסקות, ונישנושים קטנים שמחזקים את הריכוז. בלי זה לא הייתי מצליחה !

אהה גם עשיתי סיבובים של דקה או שתייים בחוץ!!
    מקווה שעזרתי.
    ליטל
  • אני אנסה ליטל תודה
    גם אני שבוע 14 ועד עכשיו סבלתי מאוד מבחילות והקאו בשבוע האחרון הייתי לי הקלה אבל בימים האחרונים זה חזר...
  • אצלי הבחילות הם רק בעבודה (בגלל הריח של הביוב)

בבית הבחילות הן רק עם בעלי מבשל או אוכל לידי- מסכן. כל עוד אני לבד בבית אין בחילות.
    ליטל
  • לי היה קשה מזל שזו הייתה שנה אחרונה ולא נשאר לי הרב
    היה קורס שקבוע לא הלכתי אליו

• להשלים קורס אחד זה לא נורא..את תעשי אותו כמו גדולה :)

ליטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה