צריכה עצה דחופה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 26, המחזור שלי מאחר כבר 12 ימים, אני בלי גלולות והוסת החודשית שלי סדירה! בהפרשים של בין 28-29 יום בין אחר לשני. אין לי כאבים של לפני מחזור...או סימפטומים של מחזור.ביומיים האחרונים אני מרגישה קצת חולשה ובחילות... עשיתי בדיקת הריון בבית אבל לא מראה חיובי, מה לעשות?!
6 תגובות
עמוד 1
  • תגשי לרופא משפחה ותבקשי הפניה לבדיקת דם - זה הכי אמין
  • ממליצה על בדיקת דם
    לא הבנתי אם ההריון רצוי או לא?

    יום נעים לכולם
  • את נשמעת ממש בלחץ
  • בנות תודה רבה על התמיכה והעצות :) אני קבעתי תור למחר לבדיקות דם.. ההריון הוא רצוי כמובן! ולחוצה כי זה משהו שהוא לא רגיל אצלי איחורים שכאלה, וקצת מחרפן שהבדיקה בבית מראה שלילי, אעדכן ברגע שיגיעו התשובות, שוב תודה!!
  • תעדכנייייייייייייייייייייייי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה