היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות היום אני מתחילה להזריק גונל f והבנתי שצריך שזה יהיה כל יום באותה שעה, מחר יש לי משהו בערב כך שאני אוכל להגיע הביתה לא לפני 21:00, מה כדאי לי, מראש להתחיל היום כבר ב-21:00 או שלפני בסביבות 20:00 ומחר יהיה מאוחר בשעה??? תסלחו לי על הבורות אני פשוט לא יודעת כמה קריטי העניין של הזמנים תודה
"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
10 תגובות
עמוד 1
הי, עד כמה שזכור לי, אם מדובר במשהו חד פעמי, ניתן לחרוג בשעתיים או שלוש... אז לדעתי אם זה הפרש חד פעמי של שעה - ממש לא אמורה להיות בעיה. במקומך הייתי הולכת על השעה שתהיה לי נוחה באופן קבוע. בהצלחה!
~~ענת~~
תודה, טוב אני הולכת להזריק פעם ראשונה ולבד שיהיה לי בהצלחה...
היי בובה, בהצלחה!!! שימי קרח לפני!! אצלי הרופא אמר להזריק בשעות הערב.. לא נורא אם לא בדיוק באותה השעה.. תעדכני איך הלך לך
"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך מתקבלות שם במרומים אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך שבוקעות את כל הרקיעים "
עשיתי את זה!!! וכמו כל שלב בטיפולים זה אבן דרך כזאת ששנייה לפני אני מתה מפחד ושנייה אחרי אני אומרת לא נורא, אם מישהו היה אומר לי לפני חצי שנה שאני אזריק לעצמי משהו הייתי אומרת אין שום סיכוי שבעולם.. פשוט צריך לעכל את זה צעד צעד ושלב שלב.. ובאופן כללי כל היום הייתי בהרגשה טובה, אחרי כל כך הרבה זמן מאז הטיפול האחרון הייתי מלאת אומץ ומוטיבציה. ומה שהכי יפה זה שהרבה מאוד בזכותכן בנות.. העידודים והתגובות מחלחלים לאט לאט עד שאפשר להשלים עם המציאות
מה שכן אני כבר עכשיו מרגישה כאבים די חזקים כמו של ביוץ כל כך מעט זמן אחרי זריקה ראשונה, זה טבעי? קרה למישהי? תודה
היי מאמי... אני לא הזרקתי תמיד באותה השעה והזקיקים התפתחו יפה בהצלחהההההה
ליטלילי
היי מאמי... אני לא הזרקתי תמיד באותה השעה והזקיקים התפתחו יפה בהצלחהההההה
ליטלילי
אם בא לך רירית טובה תאכלי הרבה סלק זה מצוין בהצלחה
מצטרפת להמלצה. סלק ממש עוזר :)
דנה מרום
היי בובה, מה נסגר בסוף?? התייעצת עם הרופא על הזריקות?? איך את מרגישה עכשיו??
"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך מתקבלות שם במרומים אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך שבוקעות את כל הרקיעים "
בינתיים אני מזריקה רק 4 ימים (ועוד כמה דקות זה יהיה החמישי) ואני באמת לא מרגישה טוב.. יש לי בחילות וכאבי בטן כל הזמן, אבל גם כאב לי הגרון אז אני כבר לא יודעת , בכל מקרה ביום ראשון יש לי תור לרופא וגם בדיקת דם לפני ואני מאוד מקווה שיהיו לי זקיקים!!!