כל כך עצוב לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שאתן יודעת אתמול נסעתי עם בעלי והילדה למיון ( לא היה מי שימור על אוריה ) אז לקחנו אותה איתנו.
    שבאנו למיון כעבור כמה דקות נכנסתי לבדיקה ויצאתי ואמרו לי לחכות
    בעלי היה עם הילדה ישב ליד המעלית על הספסל ( קרוב למיון)
    באתי להגיד לו שעוד מעט יכניסו אותי לבדיקה
    בלי שום סיבה התעצבן עליי וצעק לא יודעת למה
    ואז הוא אומר לי בסדר בסדר יאללה וחזרתי אני בחזרה
    יכול להיות שהוא גם היה לחוץ, לא יודעת.
    נכנסתי לבדיקה ואני כולי לחוצה ומפוחדת וזה היה יחס שאני מקבלת ממנו
    לא יודעת מה עובר עליו
    אמא שלי התקשרה כל כמה דקות לשאול מה קורה , היא ממש דאגה וגם אבא שלי.
    אחרי כשעתיים חיברו אותי למוניטור אז התקשרתי לבעלי אמרתי לו חיברו אותי למוניטור אז הוא אומר מה עוד בדיקה?!
    שיצאתי מהבדיקה הוא אומר לי ״ נו המלחת לטרטר את כולם?!
13 תגובות
עמוד 1
  • הייתי מעיפה אותו בבעיטה הביתה
    שיניח אותי לנפשי
  • אני עם סושי
    הייתי אומרת לו להתחפף או שישב בשקט ולא יפנה אליי עד שאני ארגע מהיחס שלו!

• מסכימה עם שושי

אם כזה יחס למה אני צריכה אותו שם?!
    שיילך לבית שיירגע שם!
    את לא צריכה לספוג את זה בבית החולים

עצבני? לחוץ?
    שתה כוס מים קרים ותירגע!
  • גברים....
    הם לא יודעים להתמודד עם כלום!!!!!!!
    הוא היה בלחץ ומתח וככה זה יצא
    אני הייתי מדברת איתו
    אומרת לו ״אני יודעת שהיית לחוץ אתמול. אבל הייתי זקוקה לך וממש נפגעתי....״

• האמת נראה לי שלא הייתי עונה.
    הייתי לוקחת את עצמי מיד בסיום הבדיקה, עפה הביתה נכנסת למיטה וזהו.
    שיתמודד עם הילדה וכל השאר.
    נראה לי שלא הייתי מדברת איתו למשך איזה שעתיים. שיתבשל.
    וברור שלא הייתי טורחת לעדכן אותו מה הלך בבדיקה.
    אם היה נשאר עוד זמן עד שאחזור הביתה הייתי אומרת לו שהוא משוחרר (עם הילדה, כן?) ושאני ממש לא צריכה אותו כרגע.

מן הסתם אחרי כמה שעות אם הוא ממש מתחרט

• חצוףאת דואגת והוא אומר לך שאת מטרטרת את כולם נראה אותו צריך לסחוב הריון לעקוב אחרי תנועות להרגיש לא להרגיש לפעמים הגברים האלו ממש
    את חייבת להעמיד אותו במקום לפעמים נדמה מכול שאת מספרת שאת יותר מידי רכה איתו סליחה אבל זאת גם הילדה שלו ואת לא צריכה לעבור את זה לבד גם ככה זה מלחיץ לא להרגיש תנועות והוא עוד מוסיף לך
  • השייח הסעודי שלך חושב שסתם הבאת אותו עד למיון ועוד בזמן שהוא צריך להתמודד עם ילדה בוכה וחסרת סבלנות ...
    המממ מה הייתי עונה ,צורחת עליו תוך כדי שאני בוכה שהוא חתיכת חרא ! ושאת דואגת והוא סה"כ היה צריך להתמודד כמה שעות עם ילדה חסרת סבלנות ,סליחה באמת שאת בהריון והוא האבא ! לא עשית את הילדים לבד ,גם לא את הגדולה !
    האמת טניה ,אני לא מבינה למה את עדיין נותנת לו לדרוך עליך ?! את מפחדת שבלעדיו את לא תשרדי? הוא מצא לו חיים ממש נוחים ,יש לו מנקה ומבשלת ואופר 24/7 לילדה שלו שהוא אפילו לא צריך לשלם לה ויכול לצעוק עליה מתי שמתחשק לו והיא בתגובה תבכה ולא תעשה כלום ... האדון פשוט הסתדר
    כתבתי כאן מילים קשות ,אבל כשזה כתוב אולי זה יחלחל אליך ואת תביני מה קורה -אני לא מאמינה שאת לא מבינה ,כנראה שאת פשוט מפחדת ולא יודעת איך להתמודד עם המצב . רק שתדעי לך שההתנהגות שלך היא כמו של אישה מוכה ,זו התנהגות מובנת ביותר ,גם ילד שני בסיטואציה הבלתי אפשרית הזו מובן לגמרי ...הרבה נשים מוכות מביאות עוד ועוד ילדים ,גם נשים שעוברות התעללות מילולית ואלימות מילולית .
  • מחזקת כל מילה של מאיה
  • ב"ה
    גברים! יכולים להיות כ"כ מעצבנים.
    אני ממש מבינה אותך מותק,כי גם אני הייתי במצב הזה עם בעלי בהריון הקודם, מחודש שביעי בערך הייתי עם צירים ז"א מלא אזעקות שווא לביח' בעלי כל הזמן אמר לי שטויות הכל בראש שלך לא צריך להבדק תנוחי משו כזה ואני רציתי לפוצץ אותו מכות,לי כואב פיזית וככה אתה מדבר, לביח' הוא לא בא איתי ,הוא שמר על איתמר בבית מן הסתם ואימא שלי באה איתי גם אם זה ב12 בלילה, היא יותר דאגה לי...
    אני הייתי עצבנית עליו כמה שעות,דיברנו וזה עבר....
    חיבוקים...
  • מאיה!!
    השתמשת במילים עדינות.
    אני היתי מנסחת את זה במילים פחות נחמדות
    טניה.... תתעוררי!!!!!
    כמה אפשר להגיד, הוא זבל!
    תתעוררי למענך ולמען הילדים שלך!
  • לדעתי אסור להתערב במערכת יחסים של זוג.

לכן הדברים שאמרתן לא היה במקום בכלל.

שקלו מילים בפעם הבאה - אם היא הייתה רוצה חוות דעה לגבי הנישואים שלהם

היא הייתה מבקשת.

אבל היא רק שיתפה במה שקרה אתמול.

טניה אל תתרגשי גברים גברים.

• שלי נכון אסור להתערב
    טניה שאלה מה הייתי עושה אילו ...כאן הבעתי את דעתי בנושא וגם מתוקף זכותי להביע דעה עשיתי זאת גם על המצב שנוצר אצלה בבית מהסיפורים שהיא שיתפה . אני חושבת שבלי להתערב לפעמים חשוב גם להראות איך הדברים נראים מהצד כשהיא מציגה את הצד שלה , אולי זה אך ורק הצד שלה וזה חצי אמת ,אבל עדיין לדעתי ! אך ורק לדעתי הלא מקצועית ואישית וללא התערבות בנישואים שלה יש כאן משהו שמריח מסריח מאוד ...בן אדם לא עושה כלום בבית ,הטיפול בילדה ובבית כולו באחריות של טניה והבן אדם רק צועק ומתלונן ,זו לא הפעם הראשונה למיטב זכרוני
  • תמסרי לו בשמי שיש דבר כזה שנקרא "תמי 4" ... שיירגע! חחחחח... אין מה לעשות... אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה