חמות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סקר - איך חמתך? מעצבנת / חופרת / מתערבת / חמודה / מקסימה / אין עליה! / חמתי? מי זאת? לא רואה אותה בכלל...ואיך בעלך ביחס אליה? הוא ממש מקשיב? לא שם עליה? אוהב מרחוק? רב איתך בגללה?

בעקבות השירשורים שהיו פה לאחרונה...

אני אתחיל:

חמתי מקסימה! ואני גם בקושי רואה אותה, היא קצת מעופפת, אחרי שספרנו לה שאנחנו סוף סוף בהריון בשבוע 6, בשבוע 9 היא שאלה למה יש לי בחילות? ואם אני בהריון?
22 תגובות
עמוד 1
  • אצלי זה מעט מורכב
  • חמתי מרוקאית וצעירה כזאת.. היא מפנקת מאודדד ובאמת חמודה אבל לפעמים באלי לחנוק אותה.!!! בעלי חולעליה.. האמת זה מורכב כי אנחנו גרים בחולון והם בבאר שבע..
  • יש לי חמות מ-ק-ס-י-מ-ה! אישה טובה עם לב ענק, פשוט זכיתי. תמיד כאן לעזור, להקשיב, לפנק, לארח.
  • בואנה, זה ממש נישמע חלומה של כל אחת....
    מאיפה הבאתם את החמות האלה?

• OMG !!!!!!!!!!!
    חמתי?!?!?! איכסססססססססס!!!!!!!
    השטן בהתגלמותו

• אהבתי את שירשור , אז ככה להגיד שהיא רעה היא לא , אבל חופרת , מתערבת מידי פעם (לפעמים יותר מידי ) אגב עושה את כל זה בחיוך, לא רואה אותה הרבה (גרים רחוק), בעלי קשור אליה , ומידי פעם מקשיב לה (מה שלי עולה על עצבים). כמו שאמרה אחת הבנות פה רחוק מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
  • וואו איזה שרשור!!!

זה נושא מאוד כאוב.
    אני בכלל לא בקשר עם כל הצד של בעלי
    גם לא עם הגיסות...
    הם אנשים קרים מגעילים כל אחד עסוק בחייו
    הם ממש לא מתנהגים כמו משפחה

אנחנו הולכים אליהם פעם בחודש לא לבקר אלא רק לאכול.
    ככה זה אצלהם אוכלים והולכים אח"כ מיד.
    משפחה מוזרה שכזאת.

עשו את המוות מלפני החתונה ולא עזרו בשום דבר אפילו לא בשקל
    כנ"ל לגבי השכירות וגם בהקשר של ההריון
    אף אחת לא טרחה הלתקשר ולומר מזל טוב חוץ מאמא שלו ששלחה אס אמ אס

מה להגיד?!
    עדיף ככה....
  • טוב נו, מכירה את הסיפורים שלכן מהנישואים הקודמים שלי... סבלתי לא מעט בלשון המעטה...

עכשיו, תודה לאל, התברכתי וזכיתי בחמה וחמה חורגת מדהימות שאין דברים כאלו!

מבינה אתכן כ"כ, ומצב שני אומרת תודה לאל שקיבלתי מתנה עכשיו.

אל תיעלבו, חלילה, אבל פתאום לומדים להעריך פי אלף את מה שיש
  • יש לי חמה-חברה!! הכי טובה בעולם... אני פשוט לא יכולה שלא לראות אותה,יומיים גג ואני חייבת לשבת איתה על קפה... זכיתי-משפחה מקסימה!!!

• האמת שחמותי באמת מקסימה, אבל לפעמים יש לה קטעים מוזרים של חוסר טקט. למשל אתמול היא ביקרה אצלנו ודיברנו, סיפרתי שאני ממש לא מרגישה טוב בזמן האחרון וכבר שבועיים בחופשת מחלה ואז היא איכשהו שלפה לי שבזמן האחרון יש הרבה נשים שמתו בלידה... וכשאמרתי ה' ישמור, אז היא ישר אמרה, ברור שלא אצלך חס וחלילה. אבל זה באמ. לא מרוע, סתם חוסר טקט.... לגבי בעלי, אוהב ומכבד אבל מרחוק...
  • האמת שחמותי באמת מקסימה, אבל לפעמים יש לה קטעים מוזרים של חוסר טקט. למשל אתמול היא ביקרה אצלנו ודיברנו, סיפרתי שאני ממש לא מרגישה טוב בזמן האחרון וכבר שבועיים בחופשת מחלה ואז היא איכשהו שלפה לי שבזמן האחרון יש הרבה נשים שמתו בלידה... וכשאמרתי ה' ישמור, אז היא ישר אמרה, ברור שלא אצלך חס וחלילה. אבל זה באמ. לא מרוע, סתם חוסר טקט.... לגבי בעלי, אוהב ומכבד אבל מרחוק...
  • Wordless

שומרת על זכות השתיקה
  • גברת וקנין אולי חמתי היא גם חמתך...

הם אנשים קרים כאלה...לפני החתונה לא התייחסו ורק עכשיו בהריון מידי פעם מרימה טלפון
    כל הזמן היא עייפה ואין לה כח לנכדים שלה...ואף פעם היא לא מנקהנאת הבית. לפני ההריון היינו נוסעים פעם בחודש חודשים לשישי שבת...הפעם אני כבר מתרצת שלא נוח לי לישון במקום אחר ושכל רגע אני חייבת שירותים ולא נעים לי....בנתיים הולך לי. הבית שלה תמיד מלוכלך לא פעם ראיתי שם גטקים וזה לא דירת קרקע....מאיפה הם באים
    רחוק מתוק....הכי טוב!!
    גם הגיסות לא משהו לא מתקשרות ולא כלום אחת אםילו עד היום לא אמרה מזל טוב...לא נורא אחזיר להם עם הבייבי בעזרת השם !

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • בטטוש
  • יש לי המון מזל עם החמות שלי.
    היא אמנם פולניה טיפוסית, וכזאת שצריך להסביר לה הכל כמה פעמים בכמה וריאציות כדי שהיא תבין ושואלת המון שאלות.
    אבל יש לה לב ענק (בכלל, לכל המשפחה שלו) וכל עוד היא יכולה לעזור היא עוזרת (ואין לה הרבה מאיפה לתת).
    אנחנו רואים אותם בערך פעם בחודש בארוחת שבת, אבל בעלי רואה אותה יותר כי הוא עובד בת"א אז זה קרוב אליה.
    בקיצור, אין ספק שהתמזל מזלי

• תותי- חשבתי עלייך כשראיתי את השירשור הזה

דיברנו פה הרבה על חמות
    אני מאמינה שהמצב לא קל בהרבה משפחות ובכל העולם
    וממש מקנאה במי שהמצב אצלה ממש טוב

אצלנו
    אמא של בן זוגי חופרת, מחטטת, מתערבת
    שום דבר לא מספק אותה ולא מספיק לה
    ותמיד יש לה מה להגיד על כל דבר
    היא מאוד נדיבה איתנו ותמיד קונה ומתייחסת יפה
    אבל קורה הרבה מאחורי הגב
    וכל השנים רבנו בגללה
    היום למדתי להתייחס פחות
    ובן זוגי עוזר לי לדפדף....
    והוא מעיר לה כשהוא רוצה
    (או כשאני מבקשת ממנו)
    מצבנו שונה מאחרים בגלל המרחק
    אנחנו גרים רחוק מאודדד
    היא בסקייפ כל יום יומיים
    מחטטת דרך המחשב
    ונדחפת לכל דבר
    אני שמחה שבן זוגי מעריך את אמא שלו ואוהב אותה
    ומתייחס אליה בכבוד
    היא הביאה אותו לעולם הרי
    לדעתי זה מראה המון על גבר!!
    אבל היא מנצלת את זה הרבה פעמים
    לפני החתונה עשתה לי את המוות
    ואפילו התעלמה מיום הולדתי כשהיינו בביקור בארץ יומיים (!) לפני חתונתו היה יום הולדתי והיא פשוט התנהגה אליי מגעיל ואפילו מזל טוב לא קיבלתי
    אחרי זה קנתה לי איזה בושם זול כדי לכפר וכל פעם שאני רואה אותו בא לי לזרוק אותו מעצבים
    מאוד נעלבתי ממנה וככה גם גיסתי
    שעד עכשיו אפילו לא שלחה לי הודעה לגבי ההריון
    אמרה מזל טוב בסקייפ כשסיפרנו ובזה זה נגמר
    וזה נכד ואחיין ראשון כן?!?!?
    אני סבלתי המון מחמתי
    מאמינה שגם לה יש מה להגיד עליי (בספק אם אלו דברים נכונים)
    אבל אני חושבת שהתבגרתי ולמדתי לסנן משפטים שלה כמה שאפשר
    כל השנים היו המון תקלים
    וזה בטח לא עוזר שגם המשפחה שלי לא אוהבת אותה כלל
    היא עשתה קטע מגעיל (כמה קטעים) עם השבת חתן אחרי החתונה שלנו
    היא הייתה אצלנו פעמיים בביקור ותמיד היה לה מה להגיד ולשנות בבית שלי
    אני מאוד מפחדת מאיך שהיא תתנהג לאחר שיוולד האוצר שלנו והיא תהיה כאן
    בן זוגי כבר הבטיח שיחת הכנה איתה לפני הביקור!!!!!

יום נעים לכולם
  • וואי וואי פתחתי תיבת פנדורה, חחחחחח
    לזה התכוונתי.... שמתן לב שכל התגובות קיצוניות לפה או לפה?
    או מקסימות
  • אני לצערי לא בקשר עם חמותי.
    יש לה כנראה איזושהי הפרעה נפשית קשה והיא זרקה את הבנים שלה מהבית בגיל צעיר יחסית.
    את בעלי היא זרקה בגיל 15 ואז הוא גדל אצל הסבתא/דודיפ/התגלגל בכל מיני ישיבות עם פנימיה עד שהתחתנו.
    לאחרונה היא זרקה גם את הבנות שלה.
    בקיצור, אנחנו לגמרי לא בקשר ולפי הסיפורים של בעלי והאחים שלו אנחנו צריכים להגיד על זה ברוך ה'.
    אבל במקום זה יש לי את כל שאר המשפחה של בעלי, האחים שלו, הגיסות שלי כל הדודים והדודות והבני דודים והבנות דודות.
    בקיצור, משפחה ענקית ויפה, חמה ואוהבת, מקבלת תומכת וכל מה שכל אחת מאחלת לעצמה!!!

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אחת ויחידה-
    אפשר לקרוא לך בשם שלך?

• אני מאוד אשמח לשיפור ביחסים
  • אני מאוד אשמח לשיפור ביחסים
  • לא קראתי כרגע הכל אקרא בעה אחכ
    ביינתים חמותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה