קורס הכנה ללידה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע 30 ושנינו מעופפים לגמרי.... לא התחלנו לחשוב על זה...
    מה זה? מה עושים שם? מה כדאי? ממה להיזהר? פרטי/קבוצתי? של הקופ"ח שווה משהו? בעיקרון אני די בקטע של לידה טבעית וזה, אבל אני לא באמת יודעת מה יהיה ולכן רוצה לרכוש כמה שיותר ידע וכלים.. אשמח שתייעצו לי מנסיונכן...
13 תגובות
עמוד 1
  • אם את בקטע של טבעי אז תתחילי לבדוק באינטרנט ,לבדוק על שיטות וקורסים
    קורס של בית החולים לא ממש יעזור לך הוא ממש מכוון ללידה אפידורלית !
    ממליצה להכנס לפורום לידה פעילה בתפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=1345
  • מאיה יקרה, תודה! כמדומני אנחנו מאותו האזור (שרון?) יש לך אולי המלצות כאן על משהו?
  • לצערי אין לי המלצות ,בהריון הזה רציתי טבעי וידעתי שאני מסוגלת , לא רציתי מיילדת פרטית וגם לא רציתי דולה (אני בן אדם של לבד ) יש לי ידע קודם על אנטומיה ופיזולוגיה ועל תהליך הלידה (גם התנסות בחדרי הלידה ממש עזרה לי להבין מה אני לא רוצה!!!) קראתי ספר לידה פעילה ,קראתי כל דבר אפשרי בפורום המדובר ,מלא סיפורי לידה מחזקים ,סרטי לידה מדהימים והרגשתי הכי מוכנה לחוויה הזו !
    ידעתי מה לדרוש ומה לעשות ומה לא לעשות !
    לא לשכב בזמן המוניטור
    לא לשכב על הגב בזמן בדיקת פתיחה
    ללדת על 6 (זה מה שהגוף שלי דרש)
    לצעוק בזמן צירים לחץ (כי זה מה שהגוף דרש ,לא בגלל הכאב )
    לא ללחוץ עם פה סגור ולא לעצור את הנשימה
    פשוט להקשיב לגוף שלי !
  • מאיה - אני מאלו שלא יכולות להעלות על דעתן לידה טבעית, וקראתי עכשיו כמה סיפורי לידה ביתיות דווקא (ה' ירחם - נוגד כל מחשבה ועיקרון שלי!!!) וזה עשה לי להתרגש ברמות על!!! כמה כוח יש לנשים הללו!!! איזה יופי של דבר זה!!!

סיקרנת אותי!!! תרשי לעצמך לטפוח לך על השכם עם ח"ח מכובד ממני
  • צוצית את עוד תלדי בלידה טבעית עם דולפינים
  • נו אז יאללה, לכי על זה

• עשיתי קורס פרטי רתל הדולה שלמו שגם ליוותה ואותנו בלידה
    היה מדהים ושימושי
    היה מדהימה ואין מצב שאני יולדת בלעדייה

• הרגת אותי עם הסרטונים האלה
    אצלי זה עוד מוקדם
    אבל כן הייתי רוצה לידה בבי"ח עם אפידורל שתהיה הכי רגועה שאפשר
    ובתנוחה הנכונה וכל זה
    מפחיד אותי שאיני יודעת כלום
    ואין לי מושג לקראת מה אני הולכת