-
אין לי מושג כי לא עברתי קיסרי (טפו טפו) ולידה טבעית גם לא ממש ילדתי.. ז"א ילדתי עם אפידורל ללא כאבים בכלל אז נהנתי מהלידה עצמה ומהתהליך.
למרות שאולי (ואל תתפסי אותי במילה) אני אנסה לחוות אותה הפעם ללא אפידורל ואז אני אוכל להגיד לך
-
היי.
את הבן שלי ילדתי בקיסרי..לפני 6 וחצי שנים. לפני שנתיים וחודשיים ילדתי את הבת בלידה רגילה..
ולפני שבועיים ילדתי שוב בקיסרי לצערי..היו לי סיבוכים והיא גם הייתה במצג עכוז..
-
ב"ה
אני ב"ה לא ילדתי קיסרי . לידה ראשונה וואקום עם אפידורל והמון תפרים, לידה שנייה רגילה ללא אפידורל ועם 2תפרים בלבד,התאוששות קלה ולידה כואבת אבל הרגשה מדהימה.
הפעם מקווה גם בלי אפידורל בעז"ה...
-
אני ילדתי את בתי הבכורה בקיסרי...ולאחר שנתיים וחצי ילדתי את בני בלידה רגילה לחלוטין!
ישר שהגעתי לבית החולים ביקשתי לידה רגילה...
האמת שכל לידה היא שונה ואי אפשר לחזות את העתיד ואיך יתפתח אבל אם הכל מסתדר אני ממליצה על לידה רגילה! (אחרי ניסיון גם וגם...)
שיהיה בהצלחה!
-
בהחלט זה אפשרי.
רק צריך שכל הנתונים יהיו תקינים ללידה רגילה.
א"א לקבל זירוז. כך שאם את תקועה עם ירידת מים,
ישר מנתחים...
-
תודה בננות!! מקווה גם ללידה רגילה.... אמן!
רק בריאות לכולנוווו
-
אני אני אני!!!!
את הבכור ילדתי בקיסרי
שנתיים וטיפלה אחרי ילדתי את בתי בלידה טבעית (ללא אפידורל)
ולפני 7 חודשים ילדתי עוד תינוקת בלידה טבעית.
אני לא רציתי אפידורל (יש לי קוצים בתחת ולכן רציתי ישר אחרי הלידה ללכת ולזוז).
יכולת שלי להתמודד עם כאב היא מעולה ולכן זה לא היה נורא. ידעתי שהצירים זה עובר תוך דקה.
ושלב הלחיצות זה השלב הכי כואב.
אבל אח"כ..... גן עדן. תוך שעתיים היתי במקלחת על הרגליים בלי עזרה ובלי מגבלות (למרות ה 40+ תפרים שהיו בלידה הוגינלית הראשונה).
קחי בחשבון שזו נחשבת לידה בסיכון ולכן את מחוברת תמיד למוניטור, כלומר את לא יורדת מהמיטה. אני הצלחתי לשכנע את הרופאה לאשר לי בכל שעתיים לרדת לסיבוב של כמה דקות וגם לשבת על כדור פיזיו כשאני מחוברת למוניטור.
שיהיה לך המון המון בהצלחה
-
היי ליבי.. ומנסיון שלך-מה יותר טוב? א יותר נכון פחות כואב?
-
אני את התאומות שלי ילדתי בניתוח קיסרי לפני שנה וחצי ולפני חודש וחצי ילדתי שוב ילדה בלידה רגילה (מלקחיים) רצו לנתח אותי כי היו האטות בדופק ובעיה ברחם שלי כי עבר מעט זמן מהניתוח הקיסרי. התחננתי,ביקשתי,בכיתי שיולידו אותי רגיל וכך היה ב"ה! ההשתקמות מחידה רגילה הרבה הרבה יותר קל מהניתוח הקיסרנ הסיוטי הזה! (למרות שהיה לי כואב עם התפרים גם אחרי שהשתחרננו בניגוד לניתוח אבל הוציאו לי את התפר המעצבן ואז ההחלמה הייתה הרבה יותר קלה)
-
אני את התאומות שלי ילדתי בניתוח קיסרי לפני שנה וחצי ולפני חודש וחצי ילדתי שוב ילדה בלידה רגילה (מלקחיים) רצו לנתח אותי כי היו האטות בדופק ובעיה ברחם שלי כי עבר מעט זמן מהניתוח הקיסרי. התחננתי,ביקשתי,בכיתי שיולידו אותי רגיל וכך היה ב"ה! ההשתקמות מחידה רגילה הרבה הרבה יותר קל מהניתוח הקיסרנ הסיוטי הזה! (למרות שהיה לי כואב עם התפרים גם אחרי שהשתחרננו בניגוד לניתוח אבל הוציאו לי את התפר המעצבן ואז ההחלמה הייתה הרבה יותר קלה)
-