לימודים - מה אתן הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נמצאת קצת בהתלבטות והייתי שמחה לשמוע את דעתכן.
    התחלתי שנה שעברה לעשות הסבת אקדמיים להוראה ונכנסתי להריון עם תאומים כשהתאריך הצפוי ללידה הוא בדצמבר ובינואר מתחלים המבחנים.
    אני נורא מתלבטת אם לדחות את המשך הלימודים בשנה או להמשיך אותם ומה שיהיה יהיה...
    מה הייתן עושות במקומי?

7 תגובות
עמוד 1
  • אל תדחי אחר כך קשה מאד לחזור

• רגע המבחנים הם בעצם אחרי הלידה?

• המבחנים יוצאים בערך חודש אחרי הלידה

• הי מאמי
    אני יכולה לייעץ לך מקרוב, אני ילדתי שבוע לפני תחילת המבחנים.
    קל זה לא יהיה וגם לא היה לי אבל מסתבר שבהחלט אפשרי (מניסיון) כי ניגשתי גם למועדי א׳ גם לב׳ וגם לג׳ וחילקתי לי.
    מגיע לך לגשת למועד א׳ ואז עוד מועד לשיפור הציון או ב׳ או ג׳
    או מועד ב׳ ומועד ג׳ כדי לשפר
    או מועדי ג׳ בלי אפשרויות לשפר.
    יש לך מלא מלא הזדמנויות ואני באמת אומרת לך לא לדחות
    תבקשי עזרה כי תצטרכי ותצליחי בע״ה.
    אבל זה יהיה קשה אבל אפשרי.

אני מתחילה תכף שנה ג׳

בהצלחה ולידה קלה בע״ה
  • להיכנס למבחנים חודש אחרי לידת תאומים נראה לי מאוד מאוד קשה אם אין לך עזרה צמודה במשך היום והלילה.
    יש לי חברה שילדה תאומים בתקופה שהיא הייתה צריכה לעשות סטאג׳ והיא דחתה את הסטאג׳ שלה בשנה. החברה הזו הייתה בעלת מוטיבציה מאוד גבוה לסיים את הסטאג׳ ולעבוד במקצוע ולכן דחייה של שנה לא גרמה לה לנטוש לגמרי את הלימודים.
    השאלות שאת צריכה לשאול את עצמך :
    כמה מבחנים יש ? ( יש הבדל בין 3 מבחנים ל 7 מבחנים)
    כמה עזרה תהיה לך, האם תהיה לך עזרה גם במשך היום וגם במשך הלילה?
    באיזו שנת לימודים את ( הראשונה אול לקראת סוף התואר), האם דחיית הלימודים בשנה עלולה לגרום לך אחר כך לא לסיים את התואר?
    מתי מתקיימים מועדי ב/ ג, האם יש לך אפשרות לבקש אישור מהפקולטה לעשות את המבחנים במועדי ה- ב או מועדי ה - ג וכך להרוויח עוד חודש חודשיים?
    בהצלחה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • יש לי עזרה במשך היום...עד כמה שאמא שלי תוכל. ובעלי יהיה בלילה אבל....הוא עובד...
    הלימודים זה לא תואר, זה תעודת הוראה אבל יש איזה 7 מבחנים הסמסטר וצפוייה לי גם שמירת הריון של חודשיים כמעט.
    נראה לי שאני מחליטה לדחות את זה. אני בטוחה אחזור לזה אח"כ כי אני מאוד רוצה להיות במקצוע הזה. הלכתי לזה מתצוך תחושת שליחות ולא נראה לי שאוותר על זה.
    כן, נראה לי החלטתי סופית :)

• הייתי בדיוק בסירה שלך והקפאתי
    מאוד מרוצה מההחלטה שלי, הייתה נבונה ומושכלת לחלוטין.
    התאוששתי, נהניתי בבית, התכוננתי וחזרתי ללימודים
    קצת התארכו אבל באופן מחושב ומציאותי
    נורא קשה לחזור ללימודים אחרי לידה עם תינוק (במקרה שלך שניים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה