משאבת מדלה אלקטריק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחותי הביאה לי משאבה ממש חדשה של מדלה שהיא בקושי השתמשה בה ולא הייתה בשימוש שנתיים..
    אני מפעילה את המשאבה כל החלקים מחוברים זה גם עושה רעש ממש חזק..ועל מקסימום ולא שואב..מה זה יכול להיות?
16 תגובות
עמוד 1
  • לא לגעת במשאבה הזו!!!!
    לא מדברת כמה היא לא נוחה ומרעישה כמו טרקטור,
    היא הורסת תפוקת חלב!!!!
    מה עם הספקטרה? היא מעולה!!! באמת! עברתי איתה הרבה מאוד.....
    אל תעזבי אותה!!!

• את מרגישה שהיא עושה ואקום
    לי היה אותה ולפעמים זה היה קורה
    אז הייתי מפרקת ומחברת אותה שוב ואז זה היה עובד
  • תותי נשמה,
    אני מתחננת!!!!

• זו משאבה מעולה, חוץ מהרעש שהיא מייצרת. שאבתי איתה לשני ילדיי עד גיל שנה ומתכוונת להשתמש גם לשלישי- נוחה , קטנה, פרקטית, ניתן לקחת אותה בקלות לכל מקום, לא פוגעת בייצור חלב בכלל, אני באופן אישי הייתי מאוד מרוצה.
  • קטקט1-
    לפני שאת עונה לתותי או לכל אחת תבררי למי את עונה.
    תותי ילדה בשבוע 30-31 והתינוקת שלה פגית.
    את יועצת הנקה?
    את כנראה הנקת. והילדים שלך ייצרו חלב באופן תקין..
    כך שלך!!! המשאבה לא הזיקה.
    אבל כאשר התינוק עדיין אינו יונק צריך משאבה טובה.
  • כתבתי שגם אני שאבתי, גם לי הייתה בעיה בהנקה והמשאבה לא פגעה בייצור החלב, כתבתי במפורש שאני באופן אישי הייתי מאוד מרוצה. כנראה שעניין ייצור החלב הוא אינדווידואלי לכל אשה בלי קשר למשאבה בה היא משתמשת.
  • חוץ מזה מה קשר ליועצת הנקה, לא נתתי שום עצות בעניין הנקה, רק כתבתי מניסיון אישי בנוגע לשימוש במשאבה
  • יועצות הנקה מחרימות את המשאבה הזו. זה מספיק?
  • לאחותי היה את האלקטריק והיא עושה רעש נוראי אבל אני משתמשת במדלה סווינג, היא יקרה יחסית אבל בהחלט גם יעילה וגם שקטה

הנה היא

לדעתי יש הנחות דרך חלק מהקופות חולים ששווה לברר לגביהן, אני קיבלתי אותה מתנה..
  • מאיפה המידע? אני בזמנו הזמנתי יועצת הנקה, ולא הייתה לי מילה אחת נגד המשאבה. אף פעם לא נתקלתי בביקורת נחרצת על משאבה זו או אחרת, כל אחת ומה שנוח לה ולצרכים שלה. ובטח שאין שום עידוד מצד יועצות הנקה להשתמש במשאבה מסוימת . לא זכור לי שקראתי אי פעם שמשאבה שאת ממליצה עליה מתאימה במיוחד לפגים לעומת אחרות. (לא שיש לי משהו נגד המשאבה, פשוט אף פעם לא השתמשתי בה לכן אין לי דעה לגביה)
  • תודה על העצות בנות..
    שני מאמי שלי יש לי את הספקטרה ..והיא בסדר גמור פשוט גדולה מדיי..ואת המשאבה של אחותי ברגע שהתחלתי לשאוב ממנה כיביתי ישר כשהייתי שבוע שעבר ביולדות..לא היה נעים לי מהרעש
    והכי קטע שאימא שלי אמרה לי אתמול שאולי היא לא שואבת כי החזה שלי גדול מדי
    מה לעשות?אני חושבת שהספקטרה טובה אבל איטית.בעלי בכללית ואני במכבי יש הנחות כלשהן?יש לך פייסבוק?
  • תותי במכבי יש הנחות למדלה אני קניתי את הסווינג ב 500 שח
  • תותי מותק,
    אני לא מתחברת לפייסבוק שלי כמעט אף פעם....

• חחחחחחחחח יואו את גדולה הרגת אותי
    מאמי בחדר השאיבה וההנקה בוולפסון אין גבולות..אפילו אני מתביישת יש כאלה יושבות עם כל החבילה המהממת שלהן בחוץ בלי לנסות אפילו להסתיר ופשוט שואבות..
  • כמו שהיו עושים אצלינו בבית: מוווווווווווווווווווּ......

• קודם אני יביא לה חלב שאוב מבקבוק..ואז הנקה רגילה..
    אין כמו הנקה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה