היוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה. דבר ראשון רציתי להודות למנהלי הפורום ולכל הנשים שמשתתפות בו, נותנות תמיכה, עידוד ועצות. מי כמונו יודעות כמה זה חשוב!!! דבר שני, יש לי כמה שאלות אבל אני כאן במיוחד כדי להתפרק ולשאוב עדוד. בעלי ואני מנסים להכנס להריון כבר 6 חודשים אחרי שהייתי שלושה חודשים על גלולות. המחזור שלי דופק כמו שעון שוויצרי כל 27/28 ימים. בינתיים... הוא ממשיך לדפוק. 6 חודשים זה לא הרבה, יחסית, אבל כשרוצים את זה, זה נצח הפיזיותרפיסטית שלי המליצה לי לבדוק אם יש לי שחלות פוליצסטיות-לא ככ ברור לי למה, אין לי שעירות יתר, המחזור סדיר וכו. בינתיים התור לרופא באזור זה רק אחרי סוכות- אנחנו טסים לחול בעוד שבועיים ולא היה כלום עד אז. בנוסף לכך אנחנו שומרים נידה ובהתחשב בכך שהמחזור שלי לא ככ קצר, ובא כל 27-28 יום יצא לדוגמא החודש פיספסתי ביוץ...עצות? בנוסף , רציתי לדעת לגבי התדירות של קיום יחסי מין- הבנתי שממליצים על יום כן ויום לא, זה לא ככ עובד אצלנו למרות שניסינו. יש ימים אפילו שזה קורה פעמים או שלוש. זה ממש מחליש את הזרע? תודה מראש ושבע״ה נקלט כולנו במהרה
5 תגובות
עמוד 1
  • תראי, פעמיים שלוש ביום זה סביר להניח יחליש את הזרע.
    אם את שומרת נידה, את צריכה לבדוק או ע"י מקלוני ביוץ או מעקב זקיקים אצל רופא שאת לא מפספסת את הביוץ והוא לא יוצא בימים הנקיים.

אנחנו נקלטנו ב"עשייה" יום כל יום לא.

תתחילי בלבדוק את הביוץ......

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אוקיי. ונניח שאני כן מפספסת ביוץ, מה ניתן לעשות??
  • היי...
    ברוכה הבאה!
    כמוני כמוך :)
    אם את מפספספת את הביוץ, משמע לא תהיה הפריה ןלא יהיה הריון.
    אי אפשר להיכנס להריון ללא ביוץ, לצערנו זה בא פעם בחודש למספר שעות...24 שעות, בגלל זה עדיף לקיים יחסים לפניי מאחר והזרע שורד בגוף שלנו מספר ימים (תלוי באיכות שלו כמובן)...
    אני מנסה 8 חודשים ומקווה בעזרת ה׳ שזה יהיה החודש האחרון!
  • ברוכה הבאה

• תודה פוקה ושירה על התגובות.
    כמה שזה נשמע הזוי, דווקאי החודש כשהייתי בטוחה שהספדתי ביוץ, בע"ה נקלטתי!!!!
    המחזור לא הגיע ורק כדי שלא יהיו לי אשליות ותקוות שווא ביקשתי מבעלי שיקנה בדיקת הריון והיא יצאה חיובית. איזה אושר.
    הולכת היום לרופא לוודא שהכל תקין בע"ה.
    בקרוב אצל כל המחכים והמחכות!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה