בדיקת הריון- תקווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הנשים :) ...גם אני מנסה כבר כמה זמן להיקלט וללא הצלחה...
    אני אמורה לקבל מחזור לקראת הסופ"ש הקרוב... ושלשום ואתמול התחילו לי כתמים חומים שבד"כ ביום השני שלהם מתחיל דימום... אני כבר ביום השלישי ואין דימום!

אז עשיתי בדיקת הריון הבוקר עם השתן של הבוקר ובטעות השתנתי גם למעלה על המקל ( אולי אף פגע שתן בחלונית התצוגה) זרקתי את המקל ואחרי מס דק הצצתי שוב ויש 2 פסים המעיד על הריון מאודדד מאוד בהיר....אבל קיים!!!

בגלל הפס הזה אמרתי אעשה שוב בדיקה הפעם השתנתי בכוס ( גם עם השתן בבוקר מעט שנאסף מהבדיקה הראשונה לפני ששתיתי משהו) ועשיתי את הבדיקה מסודרת הפעם לא הופיע פס :( ..... ( זוהי בדיקת הריון שמגלה אחרי יום איחור במחזור ולא לפני)

יש לי כאב בחזה והוא לא קשיח כמו שבד"כ לפני מחזור , לא יצא ל חצקון הפעם כמו שבד"כ יוצא לי לפני מחזור ...
    מה נראה לכן? האם יש סיכוי? יש מישהי שקרה לה משהו דומה?

אני עצובה....
10 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קבלי חיבוק!

• לכי לבדיקת דם.

לי קרה שהמקלון לא הראה תוצאה ב 3 דקות שהיה צריך להראות, לכמה שעות אחרי זה היו 2 פסים (אחד מאד בהיר). אמנם הבדיקה כבר לא אמינה אחרי כמה שעות אבל במקרה שלי זה היה חיובי.

ד"א זה שהחלונית נרטבה לא משפיע על התוצאה של הבדיקה.

• הכתמים החומים הפכו למחזור :(((((((( עצובה כל כך
  • אל תהיי עצובה ..!
    הכי חשוב זה להיות רגועה ולא לחשוב על כלום...להנות מהסקס ....קשה שלא לחשוב אבל תנסו בכל זאת..ייגמר המחזור ותנסו יום כן יום לא...הרבה אמרו שזה עוזר
    בהצלחה !
    חיבוק ענק!!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • שיהיה בהצלחה
    מחזיקה לך אצבעות שהחודש זה החודש
    חשוב ליהנות תוך כדי הנסיונות
    אצלי היה ביוץ מוקדם
    גם לאמא שלי יש ביוץ מוקדם (4 ילדים)
    משמע שכנראה נכנסתי ביום הראשון של הפוריות
    שזה כמה ימים לפני יום הביוץ המשוער
    אז תנסי לדעתי להתחיל כבר כמה ימים אחרי המחזור
    אלא אם כן את שומרת שבועיים נידה ואז קשה...........

המון בהצלחה
  • שיהיה בהצלחה
    מחזיקה לך אצבעות שהחודש זה החודש
    חשוב ליהנות תוך כדי הנסיונות
    אצלי היה ביוץ מוקדם
    גם לאמא שלי יש ביוץ מוקדם (4 ילדים)
    משמע שכנראה נכנסתי ביום הראשון של הפוריות
    שזה כמה ימים לפני יום הביוץ המשוער
    אז תנסי לדעתי להתחיל כבר כמה ימים אחרי המחזור
    אלא אם כן את שומרת שבועיים נידה ואז קשה...........

המון בהצלחה
  • ישראלית 30 סתם שתדעי אם יש חשד לביוץ מוקדם ויש חשש לפספס אותו בגלל נידה יש את מכון פועה שיכול לתת מענה ולהקל בעניין הזה זה מכונה כביכול עקרות הלכתית ויש איך לטפל בזה דרכם בדת רוצים שכולן תבאנה ילדים בעה אז יש לזה פתרונות שמעתי על זה לא מעט..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה