היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קראתי את התגובה שלך שאולי תרצי ללדת ללא אפידורל ??!?!??!?!?!?!
14 תגובות
עמוד 1
למה לא? אם היא יולדת תוך 10 דקות?
מי? מה? איפה? למה?? מי הלשין עליי???
שכרת חוקר פרטי וגליתי
שנשני הלוואי ותהיה לה לידה תוך 10 דקות !!!
קודם תני לי לתפוס את המלשן
אגב, גם נכנסתי לפורום שנתת שם קישור וקראתי את סיפורי הלידה הביתיות שקרו להן (לא מתוכננות) וזה היה נשמע כזה חלומי שזה קורה בשניות ובבית... אם הייתי יודעת בוודאות שהלידה הזו תהיה זריזה, הייתי מוכנה לסבול את הכאב...
גם אני רציתי לידה כזו ! אבל אני לא יכולה לעשות את זה לבעלי ...אני צריכה אותו חי
ואת חייבת לראות את הסרטון הזה ... חוץ מהקטע שהיא שואבת את מי שפיר מהאף של התינוק שאני אישית נגעלתי קצת ,אבל יש מצב שאם הייתי יולדת ככה ורואה צורך בזה ,גם אני הייתי עושה את זה ... http://www.youtube.com/watch?v=zFMHB4RqpjI
טוב תקישיב, יש לי כמה מסקנות מהדבר הזה....
קודם כל למה ללדת בבית ככה כשיש ילדים בבית? תכלס אם הייתי נמצאת בלידה פעילה של אמא שלי כשהיא כואבת.. הייתי חוטפת טראומה כילדה
כן , זה בלתי רצוני ,כשיש צירי לחץ זה עוזר לשחרר וללחוץ למקום הנכון
טוב אז לא הכל ורוד אני בהריון הראשון קיבלתי אפידורל לא עבד 5 שעות!!!!!!!!!!! של צירים כואבים כואבים כואבים!!!!!
בשכיבה על הגב ללא יכולת לזוז ובלי אפידורל זה פשוט עינוי !!!
אני הבטחתי לעצמי שאלד הפעם בלי אפידורל והצלחתי פייס: ortal_hori
גם ללא אפידרול לא הכי קל אבל עובר צריך להיות ממוקדים ולשטף פעולה לי לא היה קל