עוד משהו.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

עוד משהו שרציתי לשאול לדעתכן,
    מה אתן חושבות בגיל של איתמר 3 שנים ו8 חודשים בערך, להגיד לילד את האמת או לא?
    גם במצבים פשוטים ולא רק במצבים קשים של חולי או מוות וכו"
    סתם דוגמא: בעלי לוקח את איתמר שישי בערב לבית כנסת אבל שבת אחה"צ לדוגמא (מנחה,) הוא לא לוקח משיקולים שלו, בכל אופן יום שבת האחרון בעלי לקח אותי עם הילדים להורים שלו ואז יצא למנחה,איתמר היה בחדר אחר, אז איתמר שאל אותי אחכ" איפה אבא אז עניתי לו שהוא יצא לבית כנסת כמובן הוא התחיל לצרוח ולבכות והסברתי לו שאתמול אבא לקח אותך והיום הוא לא יכול וזהו סגרתי עניין ,כמובן זה לא עזר הוא המשיך לצרוח וחמי לא יכול לשמוע אותו צורח חס ושלום אז הוא אמר לו אולי אבא הלך לשירותים? אני הייתי בשוק מהתגובה הזאת תכף חמותי התערבה ואמרה לבעלה שלא יעשה את זה וישקר ויגיד סתם.
    מה אתן חושבות?
2 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת,
    שלמרות שחמיך וחמותך הורסים לכם את החינוך- אתם הולכים לשם הרבה....

• ב"ה

מאמי אני הייתי מעדיפה לשים את הילדים שלי פעם פעמיים בשבוע לאיזה שעתיים וללכת, אני בן אדם שחשוב לו הקשר בכלל, היו לי תקלים לא אשקר אבל התגברנו ואני מקבלת המון עזרה עם הילדים לפחות בתקופה הזאת שאני מרגישה חלשה וחסרת כוחות להתמודד פיזית, בכל אופן לאן היית הולכת לבית כזה או לבית של ההורים שלי שאם אני מבקשת בייביסיטר על הילדים אז התגובה:תביאי מה אני אעשה? צריך מידי פעם לעזור.. וזאת תגובה של אימא שלי תביני איך אני פגועה....
    בבית של ההורים של בעלי נמצאים עוד שני אחים צעירים של בעלי ככה שהם מאוד עוזרים וחוץ מזה שאחרי התקלים איתם תדעי שהם עשו המון בכדי להשתפר,חוץ מחמי שזה לדבר עם קיר ככה גיסתי הסבירה לי אבל חמותי חמד של אישה עוזרת ותומכת,וגם הגיסים שלי....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה