הורמונים תרגעו! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות זה הריון ראשון שלי, ואני מרגישה ממש הורמונלית!!

הלב שלי דופק - התעצבנתי שקראתי משהו בחדשות על המשכנתאות.

אמא שלי כבר משתגעת ממני היום, בעלי מנסה להיות מקסים ומדהים אבל ההורמונים יוצאים במיוחד לידו!

עכשיו אני לבד בעבודה יושבת ואומרת ווואוווו אני מגזימה בכל דבר.

(החלק החיובי - תוצאות מדהימות בעבודה).

אני בשבוע 14, ומתכננת כבר איך אני יעבוד אחרי הלידה (כי אני ולשבת בבית לא הולך), מה לקנות לתינוק, להניק או לא? ומה יהיה בדיוק בחורף ... ומתפללת כל יום שהריון תקין וימשיך להיות תקין ושהתינוק יהיה בריא ומאושר- כי זה הכי חשוב

מציק לי שהמכנס שלי לוחץ לא נח לי :( ויש לי עוד כמה שעות עבודה.

בקיצור בעהההההההה

גם אתן ככה? ומה אתן עושות כדי לא להיות ככה ( כמו מפלצת היסטרית)
    נ.ב. הכינוי שלי הוחלף מטעמי היסטריה.
14 תגובות
עמוד 1
  • וואי אני מזה מזה מבינה אותך כי גמני כזו.. לאחרונה הכל בקיצוניות.. מתעצבנת אבל קיצוני אפילו על שטויות.. נפגעת.. חבלז.. קיצר.. לשים לב לעצמנו ולנסות לשלוט בזהההההההההההההההההה
  • אני מקרה אבוד, הייתי עצבנית לפני ההריון ועכשיו בכלל...
  • הצלחתי להירגע, פשוט התחלתי לחשוב על דברים אחרים והצלחתי באמת להירגע.

חחחח אבל זה רק לעכשיו. אני עוד 3 שעות מסיימת לעבוד והולכת להירגע בבית ...

טולי חתולי
  • ליטל אנחנו באותו שבוע!!!!
    גם אני עצבנית בטירוף עוברת מ0 ל100 בשנייה
    אני מנסה להירגע על ידי מוזיקה שעושה לי טוב ומקלחות ארוכות
    אה והרבה צ'יפס
  • אוי כמה שזה מוכר
  • עשיתי טעות!! עשיתי טעות שעלתה לי בדמעות של שעתיים כמעט. אבל בכי בכי... כמעט הקאתי מרוב שבכיתי.

אני כותבת לכן ולא מפסיקה לבכות - מדהים....

עכשיו אני יגרום לכן לצחוק ולהסתלבט עלי ואספר לכן את הטעות שעשיתי.
    ,
    אמרתי אם אני רגשי ואני הורמונלית (ההורמונים חזרו איך שנכנסתי הביתה מעבודה) אני ישחרר את ההורמונים החוצה כמו ניקוי נפש. שהכל יצא ממני.

חיפשתי סרט רומנטי ועצוב אז ראיתי את הסרט: סיפור אהבה בלתי נשכח.

אל תעשו את זה !!! רעיון מפגר, חסר תכלית, שאין לו כלל הצדקה!!
    (הסרט מדהים)
    כל הקטע של הרעיון שלי היה שכל ההורמונים יצאו ממני לפני שבעלי חוזר מהעבודה, במקום זה הוא יחזור (עוד 20 דקות) להורמנלית מטורפת שבוכה...
    איזה מסכן.
    טולי חתולי
  • ליטל- הצחקת אותי מאוד

מייביבייבי - אנחנו ממש בכמה ימים הפרש......
    יום נעים לכולם
  • חחחחחחחח
  • זה כל כך טבעי מה שעובר עלייך, כמעט על כולנו זה לא פוסח
    ואהבתי את הכינוי שלך [p]
    גם חברה שלי קוראת לי תולי חתלתולי

• אתן לא מבינות איזה מצחיק היה שהוא בא הביתה.

הוא נכנס ראה אותי בוכה שאל מה קרה, אמרתי שהכל בסדר, ואז הוא ישר מהר אליי בא וביקש סליחה...

וזה גרם לי ממש לבכות יותר (חחח מסכן) אז הוא התחיל בנאום שהוא ממש מצטער והוא לא שם לב למה שהוא עשה ולא התכוון לפגוע בי בדרך כלשהי.

עכשיו שמעו הוא לא עשה כלום! הוא לא אמר כלום! הוא סתם התנצל...

התחלתי פתאום לצחוק וסיפרתי לו שהרגשתי היום ממש בטירוף והכל היה מוקצן והחלטתי לראות את הסרט וזה גרם לי לבכות בלי הפסקה. הוא התחיל לצחוק הוא התיישב על הרצפה וצחק אבל נקרע מצחוק דבר שגרם לי גם ממש לצחוק.

גם אמר שהוא מרגיש הקלה שהוא לא אשם והוא לא עשה כלום, ושום דבר לא באשמתו. הלכנו לישון ובזה נגמר הטירוף ההורמונלי של אתמול.

היום הוא כל היום מסתלבט עליי ושולח לי SMS של סרטים שאני יחשוב שהם עצובים..

איזה כיף זה שאנחנו באותו שבוע, וכיף שאנחנו בערך באותה התקופה של ההריון יש מי שמבין שזה נשמע לו הגיוני...

טולי חתולי
  • איזה מותק בעלך!!!!!!!!!!!!

• יש לו קטעים שאני מתה עליו ומעריכה ומעריצה אותו
    ויש לו קטעים אחרים גם.

אתמול היה משהו מהסרטים! באמת משהו מהסרטים!

אבל יאמר לזכותו הוא הבין לאט לאט עם התקדמות ההריון. חוק ברזל- אני בוכה הוא אשם, אני מתעצבנת - הוא אשם, יש וויכוח או ריב- אני צודקת.

גם הכל מתוח אצלנו עכשיו אנחנו בליבו של מעבר דירה (חוזרים להורים שלי לשנה כלכלית) והכל בלגן וכל זמן פנוי רק אורזים והוא סוחב הכל להורים שלי, ושיפוצים שם, ונקיונות פה סיוט ... ותוך כדי זה עובדים כרגיל בלי לקחת ימי חופש.

אז לא מספיק ההריון הורמונלי יש גם לחץ שנשארו רק 8 ימים למעבר...
    טולי חתולי
  • טוב תקשיבי.... הורמוני הצחוק שלי יצאו החוצה!! הרגת אותי!!!!!

לי יש שריטה כזו שאם אני רק מרגישה שאני עומדת לבכות ליד בעלי - אני קמה ועפה משם רק שלא יראה אותי בוכה!!! זה מביך אותי בטירוף!
  • כן הוא מקסים..

אבל למה את קמה מבעלך שלא יראה שאת בוכה?
    טולי חתולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה