כאבי בטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

שלום ד"ר,
    אני נמצאת בשבוע 34, עם כאבי בטן נוראים ומציקים, זה קורה בדכ' אחרי אוכל (ולא משנה איזה אוכל), אני מרגישה כאבים ורצה לשירותים בדכ' זה משתחרר, אבל זה יכול לקרות 5 פעמים ביום.
    אני נוטלת כדורי ברזל (אקטיפרין) כדור ליום, עד לפני חודש וקצת הייתי לוקחת שתי כדורים (בהמלצת רופא נשים) והיא הורידה לי את המינון בגלל אותה בעיה, הבעיה לא נפתרה אלא החמירה, בעקבות הורדת הכדור ירד לי ההמוגלובין ל10.5, אני פוחדת שהיא תוסיף לי בסוף עוד כדור וזה יהיה יותר גרוע,ההמוגלובין שלי בדכ' גם בלי קשר להריון בערך עומד על11.
    יש לציין שאני לא משלשלת אלא אלו יציאות רגילות (סליחה על התיאור)
    יש מה לעשות?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני חייב לציין שיש כמה דברים שלא הבנתי:
    1. האם הכאבים בהכרח קשורים לנטילת ברזל ?
    2. האם החמירו או השתפרו אחרי הורדת המינון של הברזל ?
    3. האם נעשה ברור לסיבות אחרות של כאבי בטן בהריון ?
    4. במידה וההמוגלובין יורד ואת לא מצליחה/יכולה לקחת ברזל אז ניתן לקבלו בעירוי
    5. והאם חוסר ברזל הוא הבעיה היחידה שגורמת להמוגלובין נמוך ?

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה