לא רוצה....לחשוב על קיסרי..........:-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פשוט לא רוצה....

9 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה
    קבלי ממני ים של חיבוקיםhug]
  • יואו מאמי שלי את ככ מעציבה אותי..שולחת לך חיבוק..
    אני אצל הבן שלי ככ סבלתי מהקיסרי..בלידה השנייה ככ ביקשתי והתפללתי וילדתי רגיל..עם סכרת הריון..
    ועכשיו..את כבר יודעת את הסיפור..אל תרגישי ככה..זה ברור שהכי חדוב קאת והיא תרגישו הכי טוב...ככ מבינה את הרצון שלך..הלוואי ותלדי בלידה רגילה..מאחלת לך מכל הלב..שזה יקרה בדיוק כמו שאת רוצה
  • איזה חמודה את תותי!
    אני מתביישת ליד הגדלות העצומה של הנפש שלך!

• די אל תביכי אותי
    חחחח אין עליך
    מאמי שלי ילדתי את האמצעית ואף אחד לא האמין שאני אלד רגיל . היא גם נולדה יחסית גדולה 3790 וגם עם הסכרת וקיסרי לפני..אף אחד לא יודע מה והיה ועליה כבר קבעו לי ניתוח ואז התפתחו צירים...היה קשה מאוד..אבל ילדתי כמו שרציתי..
    והפעם עם כל מה שקרה היא עוד הייתה במצג עכוז..אז לכי תדעי עם כל הטראומה שלי מקיסרי גם אם הייתי מחזיקה עד הסוף אולי היו צריכים לנתח אותי בסופו של דבר..
    אל תסגרי עדיין כלום..אל תבכי על זה בכלל את לא מבינה כמה שאני מבינה אותך..על האמצעית אחרי שהרופאה קבעה לי את הניתוח יצאתי ממנה בוכה..כל היום נהרס לי..ובאותו יום אימא שלי אמרה לי ללכת למקווה..והלכתי. . וככ רציתי והתפללתי..למחרת כבר התחילו לי צירים..מאמינה מאוד שה' שמע אותי..
    שלא תעזי להכנס לעצבות הזאת הבנת?!
  • כן,אמא..הבנתי...

• בדיוק
  • אני רוצה שתקראי כמה דברים
  • אם באמת לא
    אז תבררי על לידה במעייני הישועה ותקחי לך דולה טובה (לי יש מדהימה שווה לך להתייעץ איתה)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה