הסקרנות אוכלת אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אני כבר בטירוף... בצעדי ענק לשבוע 28 מתחילה לחשוב על הסוף אבל הוא עוד ככ רחוק... אני משתגעת מסקרנות, מתה לראותה אותה אפילו רק לשניה. אם רק היה אפשר לעשות איזה ריץ'-רץ' בבטן ופעם בכמה זמן להציץ איך היא יושבת איך היא מסתובבת והכי מעניין איך היא נראית??? בלונדינית או שחורה? עם שיער ארוך או קירחת? וואי זה מטריף אותי כבר איך נעזרים בעוד סבלנות? פאקינג עוד חודשיים וחצי טאולי אפילו יותר??? אני משתגעת כבר מאיפה כוחות?????
7 תגובות
עמוד 1
  • עשית בדיקה בשלושה מימדים? חברה אמרה לי שזה ממש מגניב מה שרואים שם בשבועות המתקדמים

יום נעים לכולם
  • איפה עושים את זה??????????????????
  • כן יש בדיקה שרואים ממש איך העובר נראה ויראה אחרי שיוולד.

אין לי מושג איפה עושים אבל תשאלי בקופת חוליםש לך והם יפנו אותך.

מאמי תהני בנתיים! זמן ההריון זה זמן מבורך, כייפי וחוויתי!
    את עוד תתגעגעי לזה!
    וחודשיים עוברים כמו כלום, לא תרגישי וכבר תהי בסוף 9
  • אני יודעת איך הוא נראה
  • סושיל,'ה איזה בדיקה עשית כדי לראות את זה???????...
    אני מאוד מסוקרנת !!!!!!!!!!!
  • בסקירות הרופא יכול להוציא לך בין כל התמונות גם תמונות תלת מימד.
    אתמול אנחנו היינו בסקירה השנייה ולא הצלחנו לראות את הפנים. בגלל שזה שניים לא עזר כמה שהרופא ניסה להזיז כל אחד מהם, פשוט אין להם מקום לזוז.
    נקווה שפעם הבאה נצליח! אני גם כן כ"כ סקרנית!!

• מכירה את ההרגשה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה