היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות היום הייתי אמורה לעשות הזרעה שניה... אני ובעלי מגיעים למרפאה ואין שם אף אחד מהפוריות!! המעבדה סגורה ואחיות לא נמצאות!! אנחנו ניגשים לדלפק והבחורה אומרת לי אני לא חושבת שיש היום משהו שיכול לטפל בכם... ממש מוזר אני זוכרת שאתמול דיברנו שאתם אמורים להגיע...אמרה שתבדוק את העיניין... אני ובעלי יושבים ומחכים ואף אחד לא מעדכן אותנו מה קורה.... אחרי בערך חצי שעה הבחורה נותנת לי לדבר עם האחות התורנית ו והיא אומרת לי- אני מאוד מצטערת אבל קרתה טעות ואין מי שיעשה לכם השבחה לזרע!!! כולי כבר התחלתי לדמוע!! איזה עצבים!! כל החודש אני מזריקה הורמונים לגוף ובסוף הכל יכול להשתבש!! דיברנו בטלפון עם הרופא והוא הציע שנסע לבית חולים ושהם יוודאו שיקבלו אותנו מהר... בעלי כבר עוד שניה התפוצץ... בכל אופן החלטנו שעם כל העצבים אנחנו חייבים את ההזרעה הזאת ומהר מהר נסענו לבית החולים... כל התהליך עבר בעצבים והדמעות היו תקועות לי בגרון!!! אני מאוד מאוכזבת מכל ההתנהלות שלהם . אני בטוחה שטעויית אנוש יכולות לקרות וברוך השם שנמצא פתרון.. אבל מאוד מאוד יושב לי בלב ההרגשה הזאת.. מאוד מקווה שהלחץ שהיה לא ישפיע על התוצאות... מאחלת לכולן שבת שלום ובעזרת השם נקלט במהרה כולנו!!!!
"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך מתקבלות שם במרומים אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך שבוקעות את כל הרקיעים "
5 תגובות
עמוד 1
יו שרון איזה סיפור מעצבן!!!! אני זוכרת פאדיחות כאלה שעשו לנו בקופת חולים, זה פשוט מפח נפש, וזו אחת הסיבות שעברנו לפרטי, אבל...עכשיו את אחרי, מציעה לך לנשום עמוק ולהתרכז בלהיות בהריון :) שיהיה המון המון בהצלחה!!!
היי בובה, נשמע מאוד מעצבן הסיפור הזה והאמת שגם אני עברתי לפרטי מסיבות כאלה אבל עכשיו זה כבר לא משנה.. את אחרי ואני בטוחה שכבר היו הרבה דברים קטנים שלאורך הטיפולים חשבת שיפגעו או שיעזרו. העיקר שהטיפול עבר ואמן שיהיה האחרון .. מחזיקה לך אצבעות ומחכה לשמוע בשורות טובות
"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
אווווווווווו איזה מעצבןןןן!!! איפה זה היה.??
מה שחשוב זה שזה מאחורייך... עכשיו רק לנשום עמוק ו....... שיהיה חודש מוצלח ואוטוטו בטא מושלמת!! המון בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות!!
ליטלילי
תודה בנות!! הייתי חייבת לפרוק עצבים.. אני בקופת חולים כללית.. ברוך השם שמאחורי נקווה לתוצאות חיוביות!! שהיה שבוע טוב!!
"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך מתקבלות שם במרומים אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך שבוקעות את כל הרקיעים "
ואוו! הייתי מתפוצצת! חוצמפנים!! מזל שעשו לך בסוף את הטיפול!! מקווה מאוד שהחודש יבשר בשורות טובות