דימום בשבוע 4 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אולי תוכלו לעזור לי קצת במה שקורה איתי, אני לאחר הפלה שבוע 8 ולאחר הריון חוץ רחמי שהסתיים בזריקות כימיות. עברה חצי שנה ועכשיו אני בהריון שבוע 4 ואתמול התחיל כתמים חומים בהירים ויצא עם חתיכות קטנות סליחה על התיאור. אני בלחץ נוראי שזה לא שוב הריון חוץ רחמי, אתמול הייתי במוקד וכרגע אין ממש מה לעשות כי עוד לא רואים כלום. המתח הזה שלי נורמלי? כל הזמן בא לי לבכות, ואני במתח מה הסיכוי שזה הריון תקין ותוך רחמי?
3 תגובות
עמוד 1
  • אי אפשר לדעת לצערי בשלב זה לאיזה כיוון זה יוביל.
    כולי תקווה שתחווי הריון תקין משעמם וארוך!

הייתי נגשת להבדק אולי בדיקות בטא נוספות יעזרו לבדיקת תקינות.

איך גילית את ההריון בשלב מוקדם כזה?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• איך גילית את ההריון? ע"י בדיקה ביתית? או בדיקת דם?
    כי לפעמים הבדיקה הביתית לא אמינה.
    אם עשית בדיקת דם- ייתכן שזה יפול ולא מחייב מציאות שזה חוץ רחמי.
    בכל אופו כדאי לעשו תבדיקה נוספת לראות הכפלת הבטא והכי חשוב
    להתייעץ עם רופא מקצועי.
    את סוג דם שלילי? אם כן- אולי את צריכה לקבל זריקת אנטי D.
    בהצלחה!
    ומה שיהיה-שיהיה לטובה בעז"ה!

• היי,
    אני יכולה לנסות להרגיע אותך ולומא לך שיש בנות שחוות דימומים במהלך השליש הראשון להריון לי היה דימום קל פעם אחד אבל הייתה כאן מישהי שאני לא זוכרת את שמה אבל היא סיפרה שהיא ממש דיממה עד כדי שהחליפה פד בכל כמה שעות- אז תדעי שזה משהו שיכול לקרות חוצמזה תמיד תהיי עם יד על הדופק ותעשי מעקב אחר הבטא- עד שבוע 6 אין יותר מידי מה לעשות ...
    בהצלחה- מאחלת לך שההריון יסתיים בידיים מלאות (אפילו כפולות)
    באהבה...

בולי בלבולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה