זה אמיתי??); - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב אני עם החפירות אבל באמת שלא יכלתי כבר..
    השתחררתי שבוע שעבר ביום חמישי..איכשהו התפייסנו ובאמת הרגשתי טוב..וביום שישי למחרת הייתה לי הרגשה רעה..
    שאלתי אותו אם הוא שלח תמונה של התינוקת למישהו..הוא הסתכל לי בעיניים ואמר שלא..הוא הבטיח לי שהוא לא שולח..אני לא רוצה שתמונה של הבת שלי שנמצאת במצב עדין גם ככה תסתובב אצל אף אחד..
    לקחתי את הפון שלו וראיתי שהוא שלח באותו יום לאחותו..אולי תגידו שאני דפוקה אבל בחיי ברגע שמשקרים אפילו על דבר כזה הכל מתהפך בבת אחת..השתגעתי מזה!!למה הוא שיקר!!??למה לעזאזל לספק רצונות של אחרים ולדרוך על כל בקשה שלי???!
    באותו יום הייתי כמו סמרטוט אצל אימא שלי..ככה הרגשתי..הוא כמובן הלך לאימא שלו לאכול אצלה..וככה לא דיברתי איתו עד יום חמישי..ביום חמישי הוא בא לפה לבית חולים וניסה לדבר איתי..וחשבתי שבאמת..הנה יש משהו אכפת לו ממני...
    אתמול..ביקשתי ממנו שיבוא לאימא שלי..להיוצ איתי שם..שלא ישאיר אותי לבד עוד יום שישי..שיום אחד יהיה נורמלי אצלי..ממש ביקשתי ממנו..אז אתמול בשש הוא מתקשר שהוא ילך לאימא שלו ויבוא אחר כך..
    בדיוק חזרתי מהפגייה התקלחתי חיכיתי לו..אמרתי לו איך הוא לא מתבייש..בשביל לא להשאיר אותה יום שישי הוא דורך ורןמס לי את הלב???!איזה בעל מתנהג ככה!!!אני ימים שלמים פה בבית חולים נקרע לי הלב כשאני רואה איך בעלים אחרים צמודים לנשים שלהם לא עוזבים אותן לרגע..
    ניתקתי לו..ולא חיכיתי לאחותי אפילו שהייתה צריכה לבוא לאימא שלי .אמרתי לבן שלי שאני צריכה ללכת לתת לה לאכול..הוא גם רצה שאני אשאר..הייתי חנוקה מדמעות. .לא יכלתי שישאלו אותי איפה ןמתי הוא יבוא..
    אירגנתי את הדברים שלי ונסעתי לבית חולים..להיות עם הקטנה..
    באתי לשאוב לה..ויוצאות לי טיפות. .ותמיד יוצא לי 120cc..שעה אולי לקח לי לשאוב 30 cc מסכנים..והאחות אמרה שזה יכול לקרות מטראומה..או עצבים..זה כבר הרג אותי לגמרי..
    היום כבר הייתי פה כל היום עם הילדים..וחזרתי איתם לאימא שלי בצהריים..כשאני והבן שלי נרדמנו הוא בא ואמר לאימא שלי שהוא מוריד את הילדה .היא באה לשאול אותי אם זה בסדר..ואז הסתכלתי מהחלון וראיתי את אןמא שלופתאום נזכרה לבוא!!!!השבוע שוב נתתי לו לקחת את הילדה אליה למרות שאני כאילו מרגישה שהוא לוקח אותה היישר לגוב האריות..צה לעזאזל היא באה אחרי יומיים!!מה שהיא לא מצליחה לעשות עם הבן השני דלה שנשוי היא מפרפרת אותו בבקשות שלה!!אימא שלי כמעט השתגעה שראתה אותי..הרגשתי רותחתמעצבים!!!כתבתי לו הודעה שהוא חסר בושה וחבר עמוד שדרה ושיעלה מיד את הילדה!!!אחרי חמש דקות הוא העלה אותה..אימא שלי כבר לא יודעת מה לעשות..היא מודעת למצב..וככ מפחדת..שניפרד ומתחננת אליי שאני לא אתן לאימא שלו את התענוג הזה..
    בקיצור אחרי כל זה הייתי עם הילדים ובשבע באתי לכאן שוב..לפני זה עברתי בבית והוא היה שם..ואת כל מה שהיה לי לומר אמרתי לו..ממש צעקתי עליו..
    זה לא אמיתי..פשוט לא אמיתי
    אני כאן עכשיו..הבשורה הטובה היא שהוציאו לה את הזונדה ברוך ה..ככ נעים לי להסתכל עליה ככה..
    עכשיו אפשר להאכיל אותה מבקבוק..אני חושבת שזה בגלל שהרגלתי אותה למוצץ שקניתי לה..אז אולי זה עזר..
22 תגובות
עמוד 1
  • תותי... מתוקה שלי
    קודם כל שבוע טוב
    אני קוראת את ההודעה שלך וכואב לי הלב עם כל מילה נוספת שאני קוראת..
    לא מתפקידי לייעץ לך...
    אבל שולחת חיבוק ענק לחזק אותך
  • תודה יפה שלי..
    זו באמת קרן האור שלי..
  • תותי היקרה, אני לא מכירה את הסיפור אבל מבינה את כאבך מבין המילים. יש סיטואציות קשות בחיי הנישואין בעיקר שיש קושי ומתי שהכי צריך להילחם ולהיות חזקים לגברים היקרים יש נטייה להשבר, לא מרצון אלא מפחד להתמודד. אני מאוד מקווה שבעלך יתעשת ויתן לך את כל התמיכה שאת זקוקה לה. גם בשבילך וגם בשביל משפחתיכם היקרה. אל תשכחי שאת ילדיכם הבאתם מאהבה.. גם אם נראה שכבר שכחת.. אני שולחת לך חיבוק חם בתקווה שתתגברו על המשבר. מאחלת לך שבוע טוב מלא בבשורות טובות שמחתי מאוד לקרוא את סוך ההודע ה שלך טוב לדעת שהתינוקת מתקדמת יפה.. המון בריאות ונחת לכןם

• תותי יקרה
    את חייבת לעשות סוף עם האמא הזו
    חכי חודש חודשים שאת והקטנה תתחזקו ושבי איתה לשיחה

בנתיים את חייבת להיות חזקה בשביל הקטנה לשמור על עצמך!
    חיבוק ענק!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • תודה לכן.
    עם אנשים כאלה אני לא מנהלת שיחות..היא מסוגלת לאבד שליטב ולהתחיל לפגוע..לרדת ככ נמוך...
    לא מוצאת את עצמי עושה את זה..
    שיהיה שבוע טוב..
  • שבוע טוב יפתי
  • תותי
    כל כך בא לי לעזור לך- לפתור לך את כל הבעיות

לתת לך עצה שתהיה עצת קסם ושהכל יסתדר לך....

אבל אני לא יודעת איך, וזה מציק' לי שאני לא יודעת איך...

אני שולחת לך המון חיבוקים המון תמיכה.

ומקווה שבעלך יפקח את עיניו לקראת ראש השנה ויבין שמשפחה יש רק אחת (וזה את וילדיו)
    טולי חתולי
  • תודה לכן.
    עם אנשים כאלה אני לא מנהלת שיחות..היא מסוגלת לאבד שליטב ולהתחיל לפגוע..לרדת ככ נמוך...
    לא מוצאת את עצמי עושה את זה..
    שיהיה שבוע טוב..
  • לדבר זה רעיון טוב.... - איתה לא

אבל עם בעלך .... בטיפול זוגי. חשבת על זה ? שאולי המטפל יפקח לו העיניים.?

טולי חתולי
  • נשמה....

• באלי לתת לחמתך איזו זפטה טובה כזאת.
    תיהי חזקה נשמה טובה אל תתני לה לקלקל לכם.
    לא מצליחה להבין התנהגות.כזאצ לא מצליחה

• אוי יקירה
  • תודה מתוקות שלי..סושי..אין לי מה לטפל בה..חשוב שהוא יבין...אין לי כלום איתה..
    זהו.
    ברור שהילדים שלי הכי חשובים..אבל בחיי אם הייתי דומית סיפור כזה מחברה הייתי משתגעת..אולי בדיוק כמוכן..ואני באמת אוהבת אותו..
  • אני בטוחה שאת אוהבת אותו, איך היית סובלת את כל זה אם לא??
    לטפל החמתך לא אומר דווקא ישירות איתה, את יכולה גם באמצעות בעלך
    אבל קודם עליכם לעשות שיעורי בית ולרפא את המערכת יחסים
  • תותי יקרה
    את כל הזמן במחשבות שלי
    ממליצה להיות חזקה בשביל השאיבות ובשביל קרן האור שלך
    איזה אושר שהיא כבר בלי זונדה!!!!!!!

ממליצה מאוד על ייעוץ זוגי
    מישהו לדבר איתו
    אחרי שכל זה יעבור
    והבובה תהיה איתכם בבית ויהיה רגוע יותר

מאמינה בכל ליבי
    שהכל ניתן לפתרון (חוץ אולי מבגידות או משהו כזה)
    ניתן לשבת ולפתור
    מאמינה שבן הזוג שלך לא ירצה לוותר על התא המשפחתי שאתם בונים
    וגם את לא
    וזה כלל לא קשור לאמא שלו
    גבר אכן מתקשה להתמודד
    ומתקשה הרבה פעמים מול אימו
    אבל אני בהחלט חושבת שאם תשבו לייעוץ זוגי ותדברו על הכל בסביבה מוגנת שבה ניתן לומר הכל ולדבר - תוכלו לפתור
    אני חושבת ששווה להילחם על זוגיות ונישואים
    ומתארת לעצמי שאת אוהבת אותו מאוד אם עשיתם את ביתכם יחד.........

שולחת חיזוקים
    והמון ליטופים
  • מסכימה לגמרי עם הנאמר מעליי
    יעוץ זוגי, מישהו שינער

תותיל'ה

• תודה ישראלית יקרה ושירה..כנראה נפנה ליוןן הזה..היום אימא שלי לקחה פיקוד וביקשה שיבואלדבר איתה..הייתי בחדר.ושמעתי אותם מש תוקפים אותו ואבא שלי אומר לו תהיה גבר כבר!!!
    אימא שלי אמרה שהוא יצא ממש עם דמעות בעיניים...ומקודם שלח הודעה שהוא אוהב אותי..מקווה לטוב.
  • מעולה!!!
    איזה הורים תותחים
    בדיוק כמו שצריך, לנער.
    רק ככה הם מבינים לפעמים

מקווה שיסתדר לכם במהרה

• שירוש ואיפה את נעלמת..אני יודעת שאת עסוקה
  • כל הכבוד להורים שלך!!!

מקווה שזה מה שיצליח להעיר אותו!!!

מאחלת לך רק טוב!
    טולי חתולי
  • אני לא עסוקה, אני בריצות
    כל היום ריצות.