שוב אני עם החפירות אבל באמת שלא יכלתי כבר..
השתחררתי שבוע שעבר ביום חמישי..איכשהו התפייסנו ובאמת הרגשתי טוב..וביום שישי למחרת הייתה לי הרגשה רעה..
שאלתי אותו אם הוא שלח תמונה של התינוקת למישהו..הוא הסתכל לי בעיניים ואמר שלא..הוא הבטיח לי שהוא לא שולח..אני לא רוצה שתמונה של הבת שלי שנמצאת במצב עדין גם ככה תסתובב אצל אף אחד..
לקחתי את הפון שלו וראיתי שהוא שלח באותו יום לאחותו..אולי תגידו שאני דפוקה אבל בחיי ברגע שמשקרים אפילו על דבר כזה הכל מתהפך בבת אחת..השתגעתי מזה!!למה הוא שיקר!!??למה לעזאזל לספק רצונות של אחרים ולדרוך על כל בקשה שלי???!
באותו יום הייתי כמו סמרטוט אצל אימא שלי..ככה הרגשתי..הוא כמובן הלך לאימא שלו לאכול אצלה..וככה לא דיברתי איתו עד יום חמישי..ביום חמישי הוא בא לפה לבית חולים וניסה לדבר איתי..וחשבתי שבאמת..הנה יש משהו אכפת לו ממני...
אתמול..ביקשתי ממנו שיבוא לאימא שלי..להיוצ איתי שם..שלא ישאיר אותי לבד עוד יום שישי..שיום אחד יהיה נורמלי אצלי..ממש ביקשתי ממנו..אז אתמול בשש הוא מתקשר שהוא ילך לאימא שלו ויבוא אחר כך..
בדיוק חזרתי מהפגייה התקלחתי חיכיתי לו..אמרתי לו איך הוא לא מתבייש..בשביל לא להשאיר אותה יום שישי הוא דורך ורןמס לי את הלב???!איזה בעל מתנהג ככה!!!אני ימים שלמים פה בבית חולים נקרע לי הלב כשאני רואה איך בעלים אחרים צמודים לנשים שלהם לא עוזבים אותן לרגע..
ניתקתי לו..ולא חיכיתי לאחותי אפילו שהייתה צריכה לבוא לאימא שלי .אמרתי לבן שלי שאני צריכה ללכת לתת לה לאכול..הוא גם רצה שאני אשאר..הייתי חנוקה מדמעות. .לא יכלתי שישאלו אותי איפה ןמתי הוא יבוא..
אירגנתי את הדברים שלי ונסעתי לבית חולים..להיות עם הקטנה..
באתי לשאוב לה..ויוצאות לי טיפות. .ותמיד יוצא לי 120cc..שעה אולי לקח לי לשאוב 30 cc מסכנים..והאחות אמרה שזה יכול לקרות מטראומה..או עצבים..זה כבר הרג אותי לגמרי..
היום כבר הייתי פה כל היום עם הילדים..וחזרתי איתם לאימא שלי בצהריים..כשאני והבן שלי נרדמנו הוא בא ואמר לאימא שלי שהוא מוריד את הילדה .היא באה לשאול אותי אם זה בסדר..ואז הסתכלתי מהחלון וראיתי את אןמא שלו

פתאום נזכרה לבוא!!!!השבוע שוב נתתי לו לקחת את הילדה אליה למרות שאני כאילו מרגישה שהוא לוקח אותה היישר לגוב האריות..צה לעזאזל היא באה אחרי יומיים!!מה שהיא לא מצליחה לעשות עם הבן השני דלה שנשוי היא מפרפרת אותו בבקשות שלה!!אימא שלי כמעט השתגעה שראתה אותי..הרגשתי רותחתמעצבים!!!כתבתי לו הודעה שהוא חסר בושה וחבר עמוד שדרה ושיעלה מיד את הילדה!!!אחרי חמש דקות הוא העלה אותה..אימא שלי כבר לא יודעת מה לעשות..היא מודעת למצב..וככ מפחדת..שניפרד ומתחננת אליי שאני לא אתן לאימא שלו את התענוג הזה..
בקיצור אחרי כל זה הייתי עם הילדים ובשבע באתי לכאן שוב..לפני זה עברתי בבית והוא היה שם..ואת כל מה שהיה לי לומר אמרתי לו..ממש צעקתי עליו..
זה לא אמיתי..פשוט לא אמיתי

אני כאן עכשיו..הבשורה הטובה היא שהוציאו לה את הזונדה ברוך ה..ככ נעים לי להסתכל עליה ככה..
עכשיו אפשר להאכיל אותה מבקבוק..אני חושבת שזה בגלל שהרגלתי אותה למוצץ שקניתי לה..אז אולי זה עזר..