אני דוחה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא נעים לי לספר לכן, אבל יש לי תופעות מגעילות בהריון

אני אוהבת את התינוקי שגודל ואומרת שאם צריך להיות כמה תופעות לוואי אז שיהיו התוצאה שווה את זה. אבל עם התופעה האחרונה קשה לי.

מה היה עד עכשיו- סיכום המוזריות:

היד התנפחה - כנראה אלרגיה ממשהו ( אני לא אלרגית לכלום)- זה עבר.

בטן ממש נפוחה - סבבה מקבלת באהבה.

דלת חניכיים וכאבי תופת- כנראה שאנחנו רגישות יותר.

רגישות לתכשיטי זהב שלי - לא נורא אז שיהיו במגרה

כפות רגליים קצת נפוחות- אז ננעל נעלי ספורט.

אבל עם התופעה הזאת אני לא יודעת איך להתנהג!!!

גרפסים- חזקים ומלא !!! בעלי אומר שהפכתי להיות קבוצה של נהגי משאיות.
    המשפחה בהלם. שמעו זה מחמיר עד עכשיו זה היה קצת בשבוע האחרון אני מגזימה . בעלי שזה מגעיל אותו כבר הבין שקשה לי לישון בלי שיעשה לי דפיקות קלות בגב כדי שיצאו הגרפסים ששמורים במערכת.

שמעו זה מגעיל דוחה ומציק!!!!

חשבתי שזה משהו שאני אוכלת אבל זה לא, הורדתי כל שבוע משהו אחר מהתפריט וזה לא האוכל. פשוט גזים בבטן.

טולי חתולי
10 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח לפחות אותי זה הצחיק
  • עכשיו בעלי צוחק עליי, אנחנו שומעים מוזיקה ואני פה בפורום והוא בספה מתעסק באייפון שלי, והיו לי גרפסים - כמה ...

והוא צוחק עליי שזה לפי הקצב ועושה קולות בעע בעע בעע....

(גם אני צוחקת)

אבל יש לכן רעיון לפיתרון- פדיחה ???

טולי חתולי
  • הקיבה רגישה מאוד בהריון. המיצים שמשתוללים גורמים לגרעפסים
    תקחי לוסק זה יקל עליך זה מרפד את הקיבה ואז אין לך תגרעפסים האלה ולא כואב גם במיוחד אחרי אוכל.

• ב"ה

תראי מאמי כל אחת והתופעות שלה,אין משהו חד משמעי,
    אחת יש לה בחילות והקאות,אחת צרבות,אחת ורידים ונפיחות .....וכו אומנם את חושבת שזה מגעיל אבל מה יהיה כשתהיה עם בטן של חודש תשיעי לדוגמא עם כל המשקל שעלית?
    אני לדוגמא מרגישה שמנה בטירוף עכשיו ובעלי דווקא אומר לי שהוא מת על הבטן, אני נראית כמו הר אדם....
  • אוישששששששששששששששש
  • אין לי בעיה שהבטנונית תגדל אני ישמח גם בעלי רק שהתינוק יהיה בריא ושההריון יהיה תקין ומשעמם.

גם אין לי בעיה עם בחילות, אבל גרפסים.... חחחח בבוקר דיברתי עם הרופא משפחה הוא לא הפסיק לצחוק עליי אמר לי שאני כל התופעות בבן אדם אחד. (ושיש לי ולו למה להמשיך לצפות בחודשים הקרובים).

הרופאת נשים שגם לידה היה קטע לא נעים אמרה שאולי כדאי ללכת לעשות אולטראסאונד בקיבה. אבל זה לא היה לפני ההריון זה התחיל אחרי ההריון.... אמרה שהבטן שלי קשה.

אני ינסה את הכדור שרשמת מקווה שזה יעבוד...

בעלי מת על הקטע שאני יכולה להיות בלי גרפסים כל היום ומהרגע שהוא בא היתה זה מתחיל... ממש כאילו התינוק מנסה להגיד לו משהו.. אמרתי לו התינוק מנסה לדבר איתך...

מזל שהוא חמוד הוא מרחם עלי, מבין אותי, תומך בי, אפילו מלטף לי הגב שעות לפני שאני נרדמת.

טולי חתולי
  • גם לי יש.. קצת יותר חלשים.
    ואני חייבת להודות שאני מודה עליהם כי הם משחררים לי את הצורך להקיא
  • גם לי הם משחררים את החשק להקיא!!!

הנה היום לא היה לי אפילו גרפס אחד ( כי אני בעבודה) אני עוד מעט הולכת הביתה לארוז את החפצים לקראת המעבר ואיך שאני יראה את בעלי זה יתחיל.!!!

שאלתי אותו כמה זה מפריע לו- והוא אמר שאם יש לי גזים בבטן זאת הדרך שהוא מעדיף שהם יצאו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    טולי חתולי
  • גם לי יש.. קצת יותר חלשים.
    ואני חייבת להודות שאני מודה עליהם כי הם משחררים לי את הצורך להקיא
  • חחחחחחחחחחחחחחחח
    הרגת אותי עם הפוסט הזה

יום נעים לכולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה