היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום רביעי 21.8 בשעה 00:10 נולד תינוק מקסים במשקל של 2.975 ק״ג. אחרי 24 שעות בחדר לידה ילדתי בניתוח קיסרי דחוף כי הלידה הסתבכה. עלה לי לחץ דם וחום ואצל העובר ירד הדופק והוא נתקע בתעלת הלידה אני כבר הייתי מותשת ללחוץ והיתה סכנת חיים לשנינו. היה ממש שמח כל חדר לידה וחדר ניתוח היו על הרגליים, זה היה לילה מהסרטים אבל הנה תודה לאל התינוק נולד בריא ושלם רק יש לו המטומה בראש היה מאושפז יומיים בתינוקייה בטיפול מיוחד הנפיחות ירדה נשארו רק פצעים שעם הזמן יעברו. אני עדיין בבית חולים לא משחררים אותי כי אני עם טיפול אנטיביוטי ויש לי חום בנוסף לזה המוגלובין נמוך, דופק גבוה ממש ״כיף״ לי. אני מוכנה לעבור הכל בשביל הדבר המקסים הזה שיושן כרגע לידי בעריסה. תודה למי שנשאר איתי עד עכשיו בחפירה הזאת על הבוקר. שיהיה יום טוב ושבוע טוב לכולנו.
13 תגובות
עמוד 1
מזל טוב!
מזל טוב!!! רק בריאות ואושר!!!!
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
מזל טוב !!!!!!!!!!! אני מקווה שתרגישי טוב ושתשתחררו מהר
ב"ה מזל טוב ובשעה טובה לרגל הולדת הנסיך הקטן, רקנחת,אושר ובריאות... ב"ה ששניכם בסדר ומאחלת לך שתשתחררו מהר ....